ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θλάση στη γάμπα ο Νάγκι, στην ενδεκάδα ο Μπουζούκης

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και αναγκαστική αλλαγή. Αλλιώς είχε σχεδιάσει τα πλάνα του ο Γιώργος Δώνης για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός θα παρατασσόταν με βασικό τον Ντόμινικ Νάγκι. Ο Ούγγρος ήταν να ξεκινήσει και με την ΑΕΚ, αλλά λίγες μέρες πριν αντιμετώπισε ένα διάστρεμμα. Γι’ αυτό και ήρθε από τον πάγκο δίνοντας...
Παναθηναϊκός: Θλάση στη γάμπα ο Νάγκι, στην ενδεκάδα ο Μπουζούκης

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και αναγκαστική αλλαγή. Αλλιώς είχε σχεδιάσει τα πλάνα του ο Γιώργος Δώνης για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός θα παρατασσόταν με βασικό τον Ντόμινικ Νάγκι. Ο Ούγγρος ήταν να ξεκινήσει και με την ΑΕΚ, αλλά λίγες μέρες πριν αντιμετώπισε ένα διάστρεμμα. Γι’ αυτό και ήρθε από τον πάγκο δίνοντας μάλιστα την ασίστ στο γκολ του Μακέντα.

Τώρα ένας ακόμη τραυματισμός τον κρατάει εκτός. Αυτή τη φορά είναι και πιο σημαντικός. Στο ζέσταμα ο 25χρονος εξτρέμ ένιωσε ένα τράβηγμα και ξάπλωσε στο έδαφος. Η πρώτη εκτίμηση είναι πως έχει υποστεί θλάση στη γάμπα.

Τη θέση του στο αρχικό σχήμα πήρε ο Γιάννης Μπουζούκης. Ο Παναθηναϊκός, συνεπώς, για δεύτερη σερί αγωνιστική ξεκινάει με έναν εξτρέμ, τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Δεύτερος δεν υπάρχει. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά επιλέχθηκε ο Μπουζούκης στον ρόλο του πλάγιου μεσοεπιθετικού που θα συγκλίνει, ενώ με την ΑΕΚ είχε πάρει την ευκαιρία του ο Γιασίν Αγιούμπ. Από εκεί και πέρα, αναμένονται οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Νάγκι για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Θλάση στη γάμπα ο Νάγκι, στην ενδεκάδα ο Μπουζούκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.