MEDIA

MasterChef 4 διαρροή 15/6: Τι θα δούμε στον ημιτελικό (vid)

MasterChef 4 διαρροή 15/6: Βρισκόμαστε μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του MasterChef 4 και ο ημιτελικός θα έχει δάκρυα και… μοιραία λάθη. MasterChef 4 διαρροή 15/6 Τη Δευτέρα ο Τζον και η Μαρία θα είναι οι τελευταίοι που θα αποχωρήσουν και δεν θα καταφέρουν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό. Το απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας θα...
MasterChef 4 διαρροή 15/6: Τι θα δούμε στον ημιτελικό (vid)

MasterChef 4 διαρροή 15/6: Βρισκόμαστε μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του MasterChef 4 και ο ημιτελικός θα έχει δάκρυα και… μοιραία λάθη.

MasterChef 4 διαρροή 15/6

Τη Δευτέρα ο Τζον και η Μαρία θα είναι οι τελευταίοι που θα αποχωρήσουν και δεν θα καταφέρουν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό. Το απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας θα δυσκολέψει αρκετά τους παίκτες.

Μάλιστα ο τελευταίος κλείνει την πόρτα του MasterChef 4 με δάκρυα στα μάτια, καθώς ήθελε πολύ να είναι εκείνος που θα κόψει το νήμα του διαγωνισμού μαγειρικής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef 4 διαρροή 15/6: Τι θα δούμε στον ημιτελικό (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.