ΣΠΟΡ

ΟΑΚΑ: Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος

Με απόφαση του του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ορίστηκε νέος πρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΚΑ, που έχει θητεία ως και τον Σεπτέμβρη του 2021. Νέος πρόεδρος στο ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης» είναι πλέον ο καθηγητής πανεπιστημίου Νεκτάριος Βιδάκης. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΓΑ: «Με την υπ’ αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ ΓΔΟΑ/ΔΥΑ/ΔΑΔΕΦ/ 282186/8124/1793/149/12-06-2020 (ΥΟΔΔ 428) απόφαση του...
ΟΑΚΑ: Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος

Με απόφαση του του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ορίστηκε νέος πρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΚΑ, που έχει θητεία ως και τον Σεπτέμβρη του 2021.

Νέος πρόεδρος στο ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης» είναι πλέον ο καθηγητής πανεπιστημίου Νεκτάριος Βιδάκης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΓΑ: «Με την υπ’ αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ ΓΔΟΑ/ΔΥΑ/ΔΑΔΕΦ/ 282186/8124/1793/149/12-06-2020 (ΥΟΔΔ 428) απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για «Τροποποίηση της απόφασης διορισμού του Διοικητικού Συμβουλίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Αθήνας “Σπύρος Λούης” (Ο.Α.Κ.Α)» ορίζεται ως τακτικός μέλος και Πρόεδρος για το υπόλοιπο της θητείας του Δ.Σ (ήτοι έως 12-09-2021) ο Βιδάκης Νεκτάριος του Μενελάου, Καθηγητής Πανεπιστημίου.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Ο κ. Βιδάκης Νεκτάριος είναι Διπλωματούχος και Διδάκτωρ Μηχανολόγος Μηχανικός, τακτικός Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και Διευθυντής του εργαστηρίου Μηχανολογίας Ακριβείας, Αντίστροφης Μηχανικής και Εμβιομηχανικής.

Έχει συγγράψει τρία βιβλία, ενώ έχει δημοσιεύσει πλέον των 110 ερευνητικών εργασιών σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά διεθνών συνεδρίων. Το ερευνητικό του έργο έχει αναγνωριστεί σε πλήθος ερευνητικών εργασιών τρίτων ερευνητών (περίπου 1.300 παραπομπές).

O Δρ. Νεκτάριος Βιδάκης έχει υπάρξει για δυο δεκαετίες επιστημονικός υπεύθυνος ή κύριος ερευνητής σε πλήθος ευρωπαϊκών ερευνητικών και αναπτυξιακών έργων.

Επιπλέον, πέραν του ακαδημαϊκού του έργου, έχει μελετήσει και επιβλέψει την κατασκευή δεκάδων βιομηχανικών και ενεργειακών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα και έχει συσσωρεύσει πολυετή διοικητική εμπειρία μέσω της συμμετοχής του σε πλήθος Διοικητικών Συμβουλίων και Επιτροπών.

Υπήρξε, κατ’ επανάληψη, εκτελεστικό και μη εκτελεστικό μέλος των Διοικήσεων πολλών μεγάλων επιχειρήσεων. Διετέλεσε, μεταξύ άλλων, εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, εκλεγμένος Αντιπρόεδρος του Κέντρου Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κρήτης, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ηράκλειο 2004.

Μιλά επαγγελματικά αγγλικά και γαλλικά, είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο».

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπορ: Αιμίλιος Παπαθανασίου: Κατέκτησε τον 26ο συνεχόμενο πανελλήνιο τίτλο της καριέρας του

Αιμίλιος Παπαθανασίου: Κατέκτησε τον 26ο συνεχόμενο πανελλήνιο τίτλο της καριέρας του

Ακόμη μία ιστορική σελίδα στην τεράστια καριέρα του έγραψε ο Αιμίλιος Παπαθανασίου, κατακτώντας τον 26ο συνεχόμενο πανελλήνιο τίτλο και θέτοντας ήδη ως προτεραιότητα το Star Sailor League του 2026.

Σπορ
Σπορ: Ιστιοπλοΐα: Πλώρη για ακόμα έναν τίτλο έχει βάλει ο Αιμίλιος Παπαθανασίου

Ιστιοπλοΐα: Πλώρη για ακόμα έναν τίτλο έχει βάλει ο Αιμίλιος Παπαθανασίου

Ιστιοπλοΐα: Μία ανάσα από έναν ακόμη πανελλήνιο τίτλο στην πλούσια καριέρα του είναι ο Αιμίλιος Παπαθανασίου

Σπορ
Media: Τένις, εξουσία και σκοτεινά μυστικά: Η νέα σειρά 15-0 έρχεται στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ

Τένις, εξουσία και σκοτεινά μυστικά: Η νέα σειρά 15-0 έρχεται στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ

Το 15-0 (Fifteen-Love) έρχεται στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ με μια ιστορία που σοκάρει και καθηλώνει.

Media
Ιστιοπλοΐα: Oι νικητές στο περιφερειακό πρωτάθλημα ευβοϊκού στις κατηγορίες όπτιμιστ και ilca 4

Oι νικητές στο περιφερειακό πρωτάθλημα ευβοϊκού στις κατηγορίες όπτιμιστ και ilca 4

Mε αγωνιστική ένταση και υψηλό επίπεδο συμμετοχών ολοκληρώθηκε το περιφερειακό πρωτάθλημα ευβοϊκού, που ανέδειξε τους νικητές στις κατηγορίες όπτιμιστ και ilca 4.

Ιστιοπλοΐα
Σπορ: Την 5η θέση κατέλαβαν οι Σωκράτης Χαμαριάς – Ιάσων Ξύπας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων του 2025

Την 5η θέση κατέλαβαν οι Σωκράτης Χαμαριάς – Ιάσων Ξύπας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων του 2025

Την κορυφαία ελληνική εμφάνιση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων του 2025 πραγματοποίησαν οι Σωκράτης Χαμαριάς και Ιάσων Ξύπας, κατακτώντας την 5η θέση στην κατηγορία 420 αγοριών στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας.

Σπορ
Σπορ: Μπιλιάρδο υψηλού επιπέδου στο επετειακό event των 45 χρόνων του Koralli Billiard Club

Μπιλιάρδο υψηλού επιπέδου στο επετειακό event των 45 χρόνων του Koralli Billiard Club

Σε ατμόσφαιρα γιορτής και με μπιλιάρδο υψηλού επιπέδου, το Koralli Billiard Club στην Αγία Παρασκευή τίμησε τα 45 χρόνια ιστορίας του...

Σπορ
VIRAL: Ελατήριο εχεις στα πόδια; Το viral video που ανέβασε ο Μίλτος Τεντόγλου

Ελατήριο εχεις στα πόδια; Το viral video που ανέβασε ο Μίλτος Τεντόγλου

Το βίντεο από την προπόνηση του Μίλτου Τεντόγλου που έκανε τους πάντες να μιλούν για ελατήρια στα πόδια του

VIRAL
Σπορ: Ιστιοπλοΐα: Στην 4η θέση οι Χαμαριάς, Ξύπας

Ιστιοπλοΐα: Στην 4η θέση οι Χαμαριάς, Ξύπας

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας το παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων του 2025 με τη συμμετοχή 400 ιστιοπλόων από 70 χώρες.

Σπορ
Σπορ: Πρεμιέρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων της Πορτογαλίας με τη συμμετοχή 7 Ελλήνων ιστιοπλόων

Πρεμιέρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων της Πορτογαλίας με τη συμμετοχή 7 Ελλήνων ιστιοπλόων

Στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας ξεκινά το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων, μία διοργάνωση–προθάλαμος Ολυμπιονικών, όπου η Ελλάδα δίνει το «παρών» με επτά από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα της ιστιοπλοΐας.

Σπορ