ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: «Ζεστός» για τον Λάντρι Νοκό

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τις πρώτες κινήσεις του εν όψει της νέας σεζόν και μετά τον Μάρκους Φόστερ (είναι μια ανάσα από τους «πράσινους») βλέπει με καλό μάτι τον Λάντρι Νοκό της Άλμπα για τη θέση «5». Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά και έχει αρχίσει τον μεταφραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν. Ωστόσο όλα...
Παναθηναϊκός: «Ζεστός» για τον Λάντρι Νοκό

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τις πρώτες κινήσεις του εν όψει της νέας σεζόν και μετά τον Μάρκους Φόστερ (είναι μια ανάσα από τους «πράσινους») βλέπει με καλό μάτι τον Λάντρι Νοκό της Άλμπα για τη θέση «5».

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά και έχει αρχίσει τον μεταφραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν. Ωστόσο όλα θα δρομολογηθούν μόλις το «τριφύλλι» ξεκαθαρίσει τόσο το μπάτζετ, αλλά και σε ποια διοργάνωση θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά.

Βέβαια μοιάζει πως είναι… εγκλωβισμένος στην Euroleague και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί με την παραμονή του Παναθηναϊκού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα παραμείνει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Λάντρι Νοκό είναι ο παίκτης που έχει βάλει στο στόχαστρο ο Παναθηναϊκός για τη θέση «5», ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζέικομπ Γουάιλι.

Ο Νοκό τη περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στο Βερολίνο και την Άλμπα, έχει ύψος 2.08 μ. και είναι 26 χρονών. Ο σέντερ από το Καμερούν  στην πρώτη του χρονιά στην Euroleague μέτρησε 8,7 πόντους, 5,8 ριμπάουντ και 0,7 κοψίματα ανά ματς.

Μάλιστα είχε σημειώσει ρεκόρ καριέρας στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχοντας πετύχει 17 πόντους στο ματς που κρίθηκε στη δεύτερη παράταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νοκό αυτή την περίοδο έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Άλμπα μιας και στο Γερμανικό πρωτάθλημα ξεκίνησαν και πάλι οι αγώνες.

Δείτε τον εδώ εν δράση:

Ο Νόκο είναι γνωστός για τις αμυντικές του ικανότητες και μάλιστα στο κολέγιο σε ένα παιχνίδι είχε φιλοδωρήσει τους αντιπάλους του με 8 κοψίματα. Δείτε το βίντεο:

Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Βασίλης Παπαθεοδώρου : Θα πάρει παίκτη από το ΝΒΑ ο Παναθηναϊκός – Τι είπε για Χέιζ Ντέιβις και Πορζίνγκις (vid)

Βασίλης Παπαθεοδώρου : Θα πάρει παίκτη από το ΝΒΑ ο Παναθηναϊκός – Τι είπε για Χέιζ Ντέιβις και Πορζίνγκις (vid)

Η εκτίμησή που έκανε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκό στο μπάσκετ έχει άρωμα ΝΒΑ…

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Euroleague: Στην κορυφή των σκόρερς Ναν και Βεζένκοφ – Πρωτιά για Χιφί!

Euroleague: Στην κορυφή των σκόρερς Ναν και Βεζένκοφ – Πρωτιά για Χιφί!

Ναν και Βεζένκοφ κρατούν ψηλά το ελληνικό ενδιαφέρον στη λίστα των top σκόρερ της Euroleague.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν δεν αλλάζει – Δηλώσεις που ξαναφέρνουν ένταση στα αποδυτήρια (vid)

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν δεν αλλάζει – Δηλώσεις που ξαναφέρνουν ένταση στα αποδυτήρια (vid)

Ο Εργκίν Αταμάν συνεχίζει στον ίδιο δρόμο, παρά την αγωνιστική κρίση και τις εσωτερικές γκρίνιες στον Παναθηναϊκό, ρίχνοντας ξανά λάδι στη φωτιά μετά το ματς στο Περιστέρι.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Μπλέξιμο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με παίκτη της Βίρτους Μπολόνια βλέπουν στην Ισπανία

Μπλέξιμο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με παίκτη της Βίρτους Μπολόνια βλέπουν στην Ισπανία

Ισπανικά ρεπορτάζ συνδέουν τη Ρεάλ με τον Ντιούφ, αλλά βάζουν στο παιχνίδι και Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Η ευκαιρία για σερί στη Euroleague

Παναθηναϊκός: Η ευκαιρία για σερί στη Euroleague

Ο Παναθηναϊκός με αφετηρία τη νίκη επί της Βίρτους αν και έχει αρκετά ματς εκτός Ελλάδας, μπορεί να χτίσει σερί

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός μπάσκετ: Αυτό χρειάζεται ο Αταμάν για να «τελειώσει» οριστικά η κρίση

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Αυτό χρειάζεται ο Αταμάν για να «τελειώσει» οριστικά η κρίση

Ο Αταμάν πήρε την ευθύνη, έστειλε μήνυμα ενότητας και ήρθε η νίκη με Βίρτους. Τι χρειάζεται όμως ο Παναθηναϊκός για να τελειώσει η κρίση.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια 84-71: Οι πράσινοι είναι εδώ, κυριαρχική εμφάνιση και επιστροφή στις νίκες

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια 84-71: Οι πράσινοι είναι εδώ, κυριαρχική εμφάνιση και επιστροφή στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Τρεις ήττες και ο φόβος της τρίτης χρονιάς Αταμάν

Τρεις ήττες και ο φόβος της τρίτης χρονιάς Αταμάν

Οι ήττες δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα, το ζήτημα είναι η εικόνα σε κρίσιμα σημεία και το πώς μια ομάδα με βάθος και προσωπικότητες χάνει την υπομονή και το καθαρό μυαλό της.

Μπάσκετ
Euroleague: Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια 8/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια 8/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια στη Euroleague, σε ματς υψηλής έντασης, τακτικής μάχης και κρίσιμων κατοχών.

Euroleague