Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κηφισιά – Αποκάλυψη: Ο Βέρμπης έφυγε, ο Περογαμβράκης έρχεται

Η ομάδα των βορείων προαστίων θέλει τον 32χρονο Ηρακλειώτη στράικερ
Κηφισιά – Αποκάλυψη: Ο Βέρμπης έφυγε, ο Περογαμβράκης έρχεται

Η Κηφισιά θέλει να πρωταγωνιστήσει στη Γ΄Εθνική τη νέα σεζόν, να πάει για πρωτάθλημα και για πρώτη φορά στην ιστορία της να αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία.

Στα πλαίσια αυτά, η ομάδα των βορείων προαστίων επιθυμεί να προχωρήσει σε μία δυνατή μεταγραφική κίνηση που αφορά τη θέση του επιθετικού και έτσι η Κηφισιά να δείξει ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο της.

Ο πολύπειρος, αλλά στα 36 του πλέον, Δημήτρης Βέρμπης αποχώρησε όπως ήταν λογικό από τον σύλλογο και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, βασικός στόχος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης.

Ο 32χρονος στράικερ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και τη φετινή αγωνιστική περίοδο οδήγησε τον Πιερικό στην άνοδό του στη νέα πλέον, κατηγορία που αναμένεται να γίνει με την επικείμενη αναδιάρθρωση.

Ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων, αλλά η Κηφισιά είναι αυτή που του προσφέρει γυρ και ύδωρ για να πει το «ναι» και να αποτελέσει την πιο δυνατή μεταγραφή του συλλόγου.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κηφισιά – Αποκάλυψη: Ο Βέρμπης έφυγε, ο Περογαμβράκης έρχεται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.