ΠΑΡΑFOOTBALL

Πασχαλάκης: Δεν το κουνάει από τον ΠΑΟΚ

Σε πολλά σενάρια μπλέκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, στα οποία τονίζεται η πρόσθεση του ΠΑΟΚ να τον «στείλει», κάτι όμως που δεν παίζει. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», τα πράγματα είναι πλέον απολύτως ξεκάθαρα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το κανάλι του αγώνα Ο Πασχαλάκης δεν το κουνάει από...
Πασχαλάκης: Δεν το κουνάει από τον ΠΑΟΚ

Σε πολλά σενάρια μπλέκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, στα οποία τονίζεται η πρόσθεση του ΠΑΟΚ να τον «στείλει», κάτι όμως που δεν παίζει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», τα πράγματα είναι πλέον απολύτως ξεκάθαρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το κανάλι του αγώνα

Ο Πασχαλάκης δεν το κουνάει από τη Θεσσαλονίκη. Και στον ΠΑΟΚ όχι μόνο το ξέρουν καλά, αλλά το έχουν αποδεχτεί κιόλας. Γι’ αυτό ο Ζίβκοβιτς έχει βγει σε… κινητικότητα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πασχαλάκης: Δεν το κουνάει από τον ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.