ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΣΟΚ στο Καλλιτεχνικό πατινάζ: Νεκρή 20χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια!

Η νεαρή αθλήτρια αυτοκτόνησε στο σπίτι της
ΣΟΚ στο Καλλιτεχνικό πατινάζ: Νεκρή 20χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια!

Θλίψη στον κόσμο του καλλιτεχνικού πατινάζ και όχι μόνο έχει προκαλέσει εδώ και λίγες ώρες η είδηση του θανάτου της νεαρής παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Κάτια Αλεξαντρόβσκαγια.

Η 20χρονη σπουδαία αθλήτρια σύμφωνα με το πρακτορείο Tass έπεσε από το παράθυρο του σπιτιού της στην Μόσχα και βρήκε τραγικό θάνατο. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ κρατούσε ένα σημείωμα στο χέρι της που είχε γράψει την λέξη αγάπη.

Η νεκροψία απέδειξε πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ αλλά κανείς ακόμη δεν γνωρίζει τους λόγους που την οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Η Κάτια είχε κατακτήσει το 2017 κατέκτησε την 1η θέση στο καλλιτεχνικό πατινάζ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων ενώ είχε πολιτογραφηθεί και Αυστραλή και ως μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας συμμετείχε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράλλυ Αιγαίου: Για πρώτη φορά κατηγορία Double Handed σε αγώνα πολλών ναυτικών μιλίων

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιστιοπλοΐα: Τις 11 έφτασαν οι χώρες που θα εκπροσωπηθούν στην 34η Athens International Sailing Week 2025!

Τις 11 έφτασαν οι χώρες που θα εκπροσωπηθούν στην 34η Athens International Sailing Week 2025!

Πρεμιέρα σήμερα, Τρίτη, με την ολυμπιακή κλάση iQFOiL.

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Για αύριο, Τρίτη, μετατέθηκε η πρεμιέρα της 34ης «Athens International Sailing Week 2025»

Για αύριο, Τρίτη, μετατέθηκε η πρεμιέρα της 34ης «Athens International Sailing Week 2025»

Άλλαξε η πρεμιέρα λόγω καιρού!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Μαγική εικόνα η πρώτη Γιορτή των Ξύλινων Σκαφών, που διοργάνωσε άψογα ο Ν.Ο. Αμφιθέας.

Μαγική εικόνα η πρώτη Γιορτή των Ξύλινων Σκαφών, που διοργάνωσε άψογα ο Ν.Ο. Αμφιθέας.

Σπουδαίες εικόνες που πρέπει να απολαύσουμε!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Κορυφαίος νέος αθλητής του κόσμου για το 2025 ψηφίστηκε ο Νικόλαος Παππάς του Ν.Ο. Βόνιτσας!

Κορυφαίος νέος αθλητής του κόσμου για το 2025 ψηφίστηκε ο Νικόλαος Παππάς του Ν.Ο. Βόνιτσας!

Τρομερή διάκριση για τον Νικόλαο Παππά!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Η Εθνική Ομάδα Eurilca Team Racing ILCA 4 που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ν.Ο.Ε.

Η Εθνική Ομάδα Eurilca Team Racing ILCA 4 που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ν.Ο.Ε.

Αυτή είναι η Εθνική Ομάδα Eurilca Team Racing!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Διαφήμιση για την Ελλάδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4, στο οποίο έλαβαν μέρος 231 ιστιοπλόοι από 10 χώρες!

Διαφήμιση για την Ελλάδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4, στο οποίο έλαβαν μέρος 231 ιστιοπλόοι από 10 χώρες!

Εξαιρετικές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Απίστευτο! Με 10 χώρες διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4 στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης και μεταδίδεται σε live streaming από την ΕΙΟ!

Απίστευτο! Με 10 χώρες διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4 στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης και μεταδίδεται σε live streaming από την ΕΙΟ!

Σπουδαία κίνηση από την ΕΙΟ!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Η Navy & Green θα ντύνει τις Εθνικές Ομάδες Ιστιοπλοΐας!

Η Navy & Green θα ντύνει τις Εθνικές Ομάδες Ιστιοπλοΐας!

Σπουδαία συμφωνία για την ελληνική Ιστιοπλοΐα!

Ιστιοπλοΐα
Άλλα Αθλήματα: ΟΦΥΠΕΚΑ: Δωρεά 11 απινιδωτών στα ορειβατικά καταφύγια της ΕΟΟΑ – Ενίσχυση ασφάλειας στα ελληνικά βουνά

ΟΦΥΠΕΚΑ: Δωρεά 11 απινιδωτών στα ορειβατικά καταφύγια της ΕΟΟΑ – Ενίσχυση ασφάλειας στα ελληνικά βουνά

Ο ΟΦΥΠΕΚΑ δωρίζει 11 απινιδωτές στην Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης για την ασφάλεια στα ορειβατικά καταφύγια σε Όλυμπο, Τύμφη, Βαρδούσια και άλλες περιοχές.

Άλλα Αθλήματα