ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-3 σετ: Προβάδισμα κούπας, «έσπασε» το ρεκόρ!

Εκπληκτική ανατροπή των «πρασίνων» μέσα στο Ρέντη...
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-3 σετ: Προβάδισμα κούπας, «έσπασε» το ρεκόρ!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-3 σετ: Μετά από έναν αγώνα διαφήμιση για το ελληνικό βόλεϊ, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Ρέντη!

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-2 σετ στο «Μελίνα Μερκούρη» κόντρα στον Ολυμπιακό. Πραγματοποιώντας μία τρομερή ανατροπή, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το προβάδισμα με 2-0 σετ.

Ο Παναθηναϊκός όμως δεν παράτησε σε καμία περίπτωση το παιχνίδι και μπόρεσε να πάρει τρία σετ σερί και να φύγει με τη νίκη από το Ρέντη.

Σταματώντας έτσι και το αρνητικό ρεκόρ που υπήρχε σε επίπεδο Ερασιτέχνη στους αγώνες Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Οι Πειραιώτες «έτρεχαν» ένα σερί 50-0 απέναντι στους «πράσινους», το οποίο όμως σταμάτησε πλέον να υπάρχει με τη νίκη στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ του βόλεϊ ανδρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Σερβίς μετά από τρία τέταρτα

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», με την εκτός έδρας νίκη που κατέκτησε απέναντι στον Ολυμπιακό. Ενόψει του δεύτερου αγώνα στις 19 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ. Θυμίζουμε η κατάκτηση του Λιγκ Καπ κρίνεται στις δύο νίκες. Ή που ο Παναθηναϊκός σηκώνει το τρόπαιο στο γήπεδό του, ή που ο Ολυμπιακός καταφέρνει να ισοφαρίσει σε 1-1 και μεταφέρει τη σειρά ξανά στο Ρέντη.

Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να φτάσουν στο υπέρ τους 2-0 σετ κατακτώντας τα με το ίδιο σκορ. Τόσο το πρώτο σετ, όσο και το δεύτερο έληξαν με 25-21 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Από εκεί και πέρα όμως ο Παναθηναϊκός έδειξε να παραμένει δυνατός και να μην τα παρατάει. Μείωσε σε 2-1 με το υπέρ του 25-23, ενώ οδήγησε τον τελικό στο τάι μπρέικ κάνοντας το 2-2 με 26-24 στο 4ο σετ.

Στο τάι μπρέικ  ο Παναθηναϊκός έδειξε να έχει μεγαλύτερα ψυχικά αποθέματα και κατέκτησε τη νίκη με 15-10 και 3-2 σετ επιστρέφοντας στο ματς από το 2-0 σετ!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-3 σετ: Προβάδισμα κούπας, «έσπασε» το ρεκόρ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.