ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ: ΕΚΤΑΚΤΟ! Ταρακουνηθήκε η Αττική – 4,3 ρίχτερ!

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ: Σεισμική δόνηση 4.3 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 με επίκεντρο τον Μαραθώνα και έγινε αισθητή Αττική.  Ο σεισμός είχε ένταση 4,3 ρίχτερ και σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρό του ήταν κοντά στην Ραφήνα και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα σε Ραφήνα και Μαραθώνα. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 17 χιλιόμετρα...
ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ: ΕΚΤΑΚΤΟ! Ταρακουνηθήκε η Αττική – 4,3 ρίχτερ!

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ: Σεισμική δόνηση 4.3 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 με επίκεντρο τον Μαραθώνα και έγινε αισθητή Αττική. 

Ο σεισμός είχε ένταση 4,3 ρίχτερ και σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρό του ήταν κοντά στην Ραφήνα και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα σε Ραφήνα και Μαραθώνα.

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 17 χιλιόμετρα βόρεια της Ραφήνας και το εστιακό του βάθος ήταν 6,8 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο το εστιακό βάθος ήταν 7 χιλιόμετρα.

Ο σεισμός αυτός σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των σεισμολόγων είναι από γνωστό ρήγμα και δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία.

Διαβάστε επίσης
Γλέντι στο Twitter με τον σεισμό! «Μητσοτάκη κάνε διάλειμμα!», «Βιάστηκε το 112…», «το τρομπόνι μου»!

Έντονη σεισμική δραστηριότητα τελευταία στο Λεκανοπέδιο της Αττικής. Και πριν ένα μήνα είχαμε σεισμό με επίκεντρο τη Ραφήνα.

Να αναφέρουμε επίσης πως το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει αρκετοί σεισμοί στα νησιά μας.

Να θυμίσουμε αυτόν στην Ύδρα πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, που βρήκε τον περισσότερο κόσμο του νησιού στα σοκάκια.

Να θυμίσουμε επιπρόσθετα και το διπλό χτύπημα του Εγκέλαδου στη Ρόδο τον Ιούλιο.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Άδικος αποκλεισμός πολυτέκνων από το επίδομα παιδιού

Άδικος αποκλεισμός πολυτέκνων από το επίδομα παιδιού

Σοβαρό κοινωνικό ζήτημα που πλήττει ιδιαίτερα τις πολύτεκνες και υπερπολύτεκνες οικογένειες, άδικος αποκλεισμός τους από το επίδομα παιδιού (Α21).

Κοινωνία
Κοινωνία: Α21 επίδομα τέκνων: Κριτήρια του 2018 αφήνουν εκτός χιλιάδες οικογένειες

Α21 επίδομα τέκνων: Κριτήρια του 2018 αφήνουν εκτός χιλιάδες οικογένειες

Τα εισοδηματικά κριτήρια του Α21 παραμένουν αμετάβλητα από το 2018, μειώνοντας συνεχώς τους δικαιούχους και πλήττοντας ακόμη και υπερπολύτεκνες οικογένειες κάτω από το όριο φτώχειας.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Γαλάτσι: Street party στον Άγιο Ανδρέα – «Δεν είναι πρώτη φορά» είπε ο Δούκας και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα

Γαλάτσι: Street party στον Άγιο Ανδρέα – «Δεν είναι πρώτη φορά» είπε ο Δούκας και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα

Όταν βλέπουμε ανάρμοστες εκδηλώσεις να γίνονται ακόμα και εντός των ναών, περιμένουμε να τους σεβαστεί ο κάθε «άνιωθος» Δήμαρχος;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ο K.Ανεστίδης απαντά για τις φερόμενες παράνομες επιδοτήσεις: «Με πήραν 50 τηλέφωνα από το Μαξίμου – Συκοφαντούν τον αγώνα των αγροτών»

Ο K.Ανεστίδης απαντά για τις φερόμενες παράνομες επιδοτήσεις: «Με πήραν 50 τηλέφωνα από το Μαξίμου – Συκοφαντούν τον αγώνα των αγροτών»

«Όταν είδαν ότι δεν τσιμπάω, σου λέει τώρα θα τον θάψουμε - Με κατηγορούν γιατί λέω αλήθειες ενώ είμαι νεοδημοκράτης απ' τα γεννοφάσκια μου»

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ο «συστημένος» έλεγχος της ΑΑΔΕ στον Σύλλογο Τεμπών – Καρυστιανού: Έγινε για εκφοβισμό και για να μάθουν με ποιους συνεργαζόμαστε

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ο «συστημένος» έλεγχος της ΑΑΔΕ στον Σύλλογο Τεμπών – Καρυστιανού: Έγινε για εκφοβισμό και για να μάθουν με ποιους συνεργαζόμαστε

Φορολογικό «ντου» σε συγγενείς των Τεμπών και αγρότες - Η έφοδος της ΑΑΔΕ έγινε λίγο αφότου η Μ.Καρυστιανού προανήγγειλε νέο πολιτικό κίνημα

Κοινωνία
Κοινωνία: Ζωγράφου συμπλοκή: Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκων στη Μακρυγιάννη – Σοβαρές καταγγελίες κατοίκων

Ζωγράφου συμπλοκή: Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκων στη Μακρυγιάννη – Σοβαρές καταγγελίες κατοίκων

Επεισόδιο βίας με δεκάδες εφήβους στην οδό Μακρυγιάννη. Καταγγελίες για έλλειψη αστυνόμευσης δίπλα σε σχολεία.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλλαγή τακτικής από την κυβέρνηση στις συνομιλίες με τα μπλόκα – Δείτε τι στέλνει επιλεκτικά στους αγρότες (Φωτό)

Αλλαγή τακτικής από την κυβέρνηση στις συνομιλίες με τα μπλόκα – Δείτε τι στέλνει επιλεκτικά στους αγρότες (Φωτό)

Η κυβέρνηση ξεκίνησε συνομιλίες με τους αγρότες αλλάζοντας στρατηγική μετά το μπλόκο των Ευζώνων, με επιλεκτικές προσκλήσεις και όχι μαζικές συναντήσεις.

Κοινωνία
Κοινωνία: Γεώργιος Αποστολάκης- Ο Αγώνας της Γης: Από τα Μπλόκα των Χωραφιών στις Πλατείες της Ευρώπης

Γεώργιος Αποστολάκης- Ο Αγώνας της Γης: Από τα Μπλόκα των Χωραφιών στις Πλατείες της Ευρώπης

Από τα μπλόκα των τρακτέρ στους επαρχιακούς δρόμους μέχρι τις πλατείες και τα διοικητικά κέντρα της Ευρώπης, η γη μιλά ξανά μέσα από αυτούς που τη δουλεύουν.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Οι ρόδες των τρακτέρ τράνταξαν τις Βρυξέλλες: Η πανευρωπαϊκή αγροτιά φώναξε «όχι» στη συμφωνία θανάτου με τη Mercosur

Οι ρόδες των τρακτέρ τράνταξαν τις Βρυξέλλες: Η πανευρωπαϊκή αγροτιά φώναξε «όχι» στη συμφωνία θανάτου με τη Mercosur

Η ΕΕ διεξάγει πόλεμο στην ίδια της την παραγωγή - Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες για την επιβίωση των αγροτών και τη διατροφική αυτάρκεια όλων μας

Ελευθέριος Ανδρώνης