ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΛΩΣΗ-ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Τι είπε ο Σύψας για τη χρήση της μάσκας σε παιδιά (vid)

Μια άκρως αφοπλιστική δήλωση-ομολογία έκανε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Επιστημόνων για τον COVID-19 Νίκος Σύψας. Δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της απόφασης να φορούν μάσκα τα παιδιά στις κατώτερες εκπαιδευτικές βαθμίδες. «Τα μικρά παιδιά είναι η ασφαλέστερη ηλικιακή ομάδα μολύνονται πολύ δύσκολα και διασπείρουν τον ιό στους μεγαλύτερους με ελάχιστες πιθανότητες»,...
ΔΗΛΩΣΗ-ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Τι είπε ο Σύψας για τη χρήση της μάσκας σε παιδιά (vid)

Μια άκρως αφοπλιστική δήλωση-ομολογία έκανε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Επιστημόνων για τον COVID-19 Νίκος Σύψας.

Δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της απόφασης να φορούν μάσκα τα παιδιά στις κατώτερες εκπαιδευτικές βαθμίδες.

«Τα μικρά παιδιά είναι η ασφαλέστερη ηλικιακή ομάδα μολύνονται πολύ δύσκολα και διασπείρουν τον ιό στους μεγαλύτερους με ελάχιστες πιθανότητες», ανέφερε ο καθηγητής.

Με αυτόν τον τρόπο κατέρριψε το αφήγημα ότι η μάσκα αποφασίστηκε για επιδημιολογικούς λόγους ώστε να προστατευθούν οι ευπαθείς ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αλλοδαποί από το κέντρο της Αθήνας τα μισά κρούσματα σε «Ευαγγελισμό» και «Σωτηρία»

«Στόχος μας είναι να εκπαιδευτούν σε αυτό, να τους γίνει μια ρουτίνα η χρήση μάσκας», είπε χαρακτηριστικά.

Η τελευταία ατάκα περί ρουτίνας σημαίνει ότι κάποιοι σκέφτονται ότι η μάσκα θα γίνει μια μόνιμη συνήθεια της καθημερινότητας.

Γιατί αφού σε λίγους μήνες θα υπάρχει το εμβόλιο;

Τι νόημα έχει η εκπαίδευση των μικρών παιδιών, που είναι ακίνδυνα;

Μάσκα σχολεία – Ιδού τι είπε o Νίκος Σύψας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΔΗΛΩΣΗ-ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Τι είπε ο Σύψας για τη χρήση της μάσκας σε παιδιά (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.