ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζοσέ Σα: Τετ α τετ με Μαρτίνς, θέλει να παίξει στα πλέι οφ του Champions League

Οι εξετάσεις που έκανε ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έδειξαν πως έχει επανέλθει πλήρως το σπάσιμο στον καρπό, με τον ίδιο να θέλει να αγωνιστεί στα δύο πρώτα και κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια της νέας σεζόν
Ζοσέ Σα: Τετ α τετ με Μαρτίνς, θέλει να παίξει στα πλέι οφ του Champions League

Ο Ζοσέ Σα γύρισε και αποτελεί ένα ακόμα θέμα για τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να δηλώνει στον Πέδρο Μαρτίνς πως θέλει να παίξει στα πλέι οφ του Champions League

Οι εξετάσεις που έκανε για το σπάσιμο στον καρπό του χεριού του, δεν έβγαλαν κάποιο ιδιαίτερο εύρημα.

Κοινώς όλα είναι καλά με βάση και την ειδική θεραπεία που έκανε στην Πορτογαλία.

Διαβάστε επίσης – Ολυμπιακός: Τελειώνει του Σεμέδο στην Μπενφίκα – Κυνηγάει τον Τομάς Ταβάρες

Παράλληλα στην πατρίδα του έκανε και ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Για να μπορέσει να είναι σε επίπεδα τέτοια, που θα τον βοηθήσουν να γυρίσει πιο γρήγορα στην δράση.

Και την Τρίτη ο Σα ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα στο Ρέντη. Με την επίβλεψη και του γυμναστή τερματοφυλάκων, Παναγιώτη Αγριογιάννη.

Ο διεθνής άσος δείχνει να είναι απόλυτα έτοιμος να μπει σε φουλ πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει ούτε την Τετάρτη, αλλά και την Πέμπτη.

Δεν αποκλείεται όμως να δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς την Παρασκευή και το Σάββατο.

Δεν αποκλείεται να είναι και οι δύο κρίσιμες μέρες. Που θα δείξουν αν θα μπορέσει να δώσει το παρών στα πλέι οφ του Champions League.

Ο Σα είχε τα είπε και με τον Πέδρο Μαρτίνς. Στον οποίο έδωσε λεπτομέρειες για το πρόγραμμα που έκανε. Το πιο σημαντικό ήταν πως ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, του εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει στα δύο κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Είναι σίγουρο πως και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τον έχει στα συγκεκριμένα ματς. Αλλά τα πάντα θα φανούν μέσα από τις προπονήσεις.

Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας επιθυμεί να έχει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Με βάση τα τους παίκτες, που έχει στην παρούσα φάση.

Και όπως φαίνεται, ακόμα και μεταγραφές να γίνουν, τις επόμενες ημέρες, δύσκολα θα τις υπολογίζει.

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πήγε να κάνει την έκπληξη με Βραζιλιάνο παικταρά – 12 εκατ. η αξία του και δεν έχει ομάδα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πήγε να κάνει την έκπληξη με Βραζιλιάνο παικταρά – 12 εκατ. η αξία του και δεν έχει ομάδα

Είναι αμυντικός αλλά στην καριέρα του έχει 16 γκολ και 31 ασιτ ενώ μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την αριστερή πλευρά ακόμα και σέντερ μπακ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κώστας Καραπαπάς: Η κατάργηση της δημόσιας ανάλυσης με βίντεο από την ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι ένα ακόμα βήμα βαθύτερα στο σκοτάδι

Κώστας Καραπαπάς: Η κατάργηση της δημόσιας ανάλυσης με βίντεο από την ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι ένα ακόμα βήμα βαθύτερα στο σκοτάδι

«Μήπως ο κύριος Λανουά νομίζει ότι η Ελληνική Διαιτησία είναι το χωράφι του;»

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Europa League 2026-27: Ο Ολυμπιακός στα φαβορί του Pot 1 με τα σημερινά δεδομένα αλλά δεν τον ενδιαφέρει… καθόλου

Europa League 2026-27: Ο Ολυμπιακός στα φαβορί του Pot 1 με τα σημερινά δεδομένα αλλά δεν τον ενδιαφέρει… καθόλου

Πώς διαμορφώνεται το Europa League 2026-27 αν τελείωναν σήμερα τα πρωταθλήματα. Ολυμπιακός στο Pot 1, αλλαγές λόγω συντελεστών και σενάρια UEFA.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν σηκώνει κουβέντα ο Μεντιλίμπαρ και ποιος να του το πει;

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν σηκώνει κουβέντα ο Μεντιλίμπαρ και ποιος να του το πει;

Σέντερ μπακ, εξτρέξ και αριστερό μπακ κοιτάνε στην αγορά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όμως ο Μεντιλίμαπρ λέει συνεχώς «δεν θέλω παίκτες».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Έρχεται στο λιμάνι μάγος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ – Δεν έπεισε ο Μπρούνο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έρχεται στο λιμάνι μάγος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ – Δεν έπεισε ο Μπρούνο

Ο Μπρούνο δεν πείθει ότι είναι παίκτης επιπέδου Ολυμπιακού, έχοντας κάκιστες εμφανίσεις όποτε χρειάστηκε να αγωνιστεί στη θέση του Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Ποδόσφαιρο
Διαιτησία - ΕΠΟ: Γι’  αυτό ο Λανουά έβαλε τέλος στα βίντεο με τις αναλύσεις των επίμαχων φάσεων από την ΚΕΔ

Γι’ αυτό ο Λανουά έβαλε τέλος στα βίντεο με τις αναλύσεις των επίμαχων φάσεων από την ΚΕΔ

H κεντρική επιτροπή διαιτησίας αποφάσισε να βάλει φρένο στην εβδομαδιαία ανάλυση των επίμαχων φάσεων της Super League από τον Στεφάν Λανουά...

Διαιτησία - ΕΠΟ
Ποδόσφαιρο: Απασφάλισε ο Παπαθεοδώρου – Τα έβαλε με Μεντιλίμπαρ και είπε για Ολυμπιακό πως «στο σπίτι των Αλεξανδρή και Γιαννακόπουλου δεν μιλάνε για διαιτησία»

Απασφάλισε ο Παπαθεοδώρου – Τα έβαλε με Μεντιλίμπαρ και είπε για Ολυμπιακό πως «στο σπίτι των Αλεξανδρή και Γιαννακόπουλου δεν μιλάνε για διαιτησία»

Σταθερός στις απόψεις του ο Βασίλης Παπαθεοδώρου έκανε το καυστικό του σχόλιο για τον Ολυμπιακό και τη διαιτησία

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ : Δικαιολόγησε τον ντόρο ο Σαλσέδο

ΟΦΗ : Δικαιολόγησε τον ντόρο ο Σαλσέδο

Από τους παίκτες του ΟΦΗ που αρέσουν πολύ και στους μεγάλους ο Έντι Σαλσέδο, το δικαιολόγησε κόντρα στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άκης για Μεντιλίμπαρ : Εκείνος ξέρει, αλλά θέλουμε μεταγραφές

Άκης για Μεντιλίμπαρ : Εκείνος ξέρει, αλλά θέλουμε μεταγραφές

Στην εκπομπή του στο Youtube ο Άκης εξέφρασε διαφορετική άποψη από τον Μεντιλίμπαρ για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού

Ποδόσφαιρο