ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντονίτο: Παράταση στην άφιξη του Ισπανού

Μέχρι Παρασκευή (25/9) αναμένεται στην Ελλάδα
Αντονίτο: Παράταση στην άφιξη του Ισπανού

Δεν θα έρθει τελικά ούτε την Τετάρτη (23/9) ο Αντονίτο στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έμπειρος δεξιός μπακ δεν έφερε πάνω του ορισμένα απαραίτητα έγγραφα που σχετίζονται με τον κορονοϊό, γεγονός που δεν του επέτρεψε να μπει στο αεροπλάνο.

Πρόκειται για μία ιστορία που έχει τραβήξει σε μάκρος, με το επόμενο… επεισόδιο να λέει ότι η άφιξη του παίκτη θα γίνει μέχρι την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι υπήρξε μία καθυστέρηση ορισμένων ημερών στη συγκεκριμένη υπόθεση και ο λόγος ήταν γνωστός.

Ο Παναθηναϊκός τα είχε βρει με τον παίκτη, αλλά έπρεπε να ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες.

Ο Τσάβι Ρόκα, όμως, βρισκόταν στη Βαρκελώνη για να είναι κοντά στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε τελικά από τη ζωή, με αποτέλεσμα να πάει λίγο πίσω η υπόθεση.

Ο 32χρονος αμυντικός, για τον οποίο γράφτηκε στην Ισπανία ότι ενδιαφέρθηκε και η Μάλαγα, αναμένεται να είναι η ρεζέρβα του Φακούντο Σάντσες, ενώ και το συμβόλαιο που θα πάρει θα είναι σχετικά μικρό.

Αφού ολοκληρωθούν τα πάντα σε αυτή τη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός θα ψαχτεί για άλλη μία προσθήκη – αυτή θα είναι ενός χαφ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

¡Siempre positivo! 👍🏼💪🏼 . #laliga #realvalladolid

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antoñito (@antonioregal18) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντονίτο: Παράταση στην άφιξη του Ισπανού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.