ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

As: «Σε ανοιχτή γραμμή Παναθηναϊκός – Μπενιάτ»

Μία από τις λύσεις που εξέτασε ο Παναθηναϊκός για τη μεσαία του γραμμή είναι ο Μπενιάτ Ετσεμπαρία. Ο Ισπανός χαφ ήταν εξ αρχής εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και γι’ αυτό τελικά δεν προχώρησε. Στην πορεία, άλλωστε, τα διαθέσιμα χρήματα για τον μέσο ήταν πολύ λιγότερα με αποτέλεσμα ο Τσάβι Ρόκα να παγώσει τις συζητήσεις γενικότερα. Δημοσίευμα...
As: «Σε ανοιχτή γραμμή Παναθηναϊκός – Μπενιάτ»

Μία από τις λύσεις που εξέτασε ο Παναθηναϊκός για τη μεσαία του γραμμή είναι ο Μπενιάτ Ετσεμπαρία. Ο Ισπανός χαφ ήταν εξ αρχής εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και γι’ αυτό τελικά δεν προχώρησε. Στην πορεία, άλλωστε, τα διαθέσιμα χρήματα για τον μέσο ήταν πολύ λιγότερα με αποτέλεσμα ο Τσάβι Ρόκα να παγώσει τις συζητήσεις γενικότερα. Δημοσίευμα της «As», πάντως, διαφοροποιεί λίγο τα δεδομένα.

Ο 33χρονος δεν βρήκε πιθανότατα αυτό που θα περίμενε, έχει μείνει ελεύθερος και πλέον οι απαιτήσεις του είναι σαφώς μικρότερες. Δεδομένου πως οι μεταγραφές για τους ελεύθερους συνεχίζονται έως τις 16 Οκτωβρίου στην Ελλάδα, η «As» υποστηρίζει πως Παναθηναϊκός και Μπενιάτ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή.

Ο πρώην παίκτης της Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι και στο στόχαστρο της Ελτσε. Αναφέρεται ακόμη ότι ο Βάσκος σε αυτή την ηλικία διστάζει να αποχωρήσει από την Ισπανία και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει πει «ναι» στο «τριφύλλι» και πως έχει στα χέρια του προτάσεις από Κύπριο και Τουρκία. Θα φανεί τις επόμενες μέρες το εάν θα υπάρξουν εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ήττα για την ομάδα μας… #Panathinaikos #paofc2020_21 #paoaris #fulltime #slgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παλεύει να «ξεφορτωθεί» παίκτες ο Κοτσόλης!

Παλεύει να «ξεφορτωθεί» παίκτες ο Κοτσόλης!

Αφού μπήκε μπροστά για Κοντούρη, Τσάβες, ο Κοτσόλης προσπαθεί και να… σπρώξει ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται, αλλά ζορίζεται.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Tι φρέναρε τον Αλαφούζο κι έκανε «ψαλίδι» στην ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Tι φρέναρε τον Αλαφούζο κι έκανε «ψαλίδι» στην ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ο Αλαφούζος έπιασε το… ταβάνι στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μίλησε με Κάρμο

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μίλησε με Κάρμο

Και όμως, οι κινήσεις του Παναθηναϊκού με πρώην στόχους του Ολυμπιακού δεν σταμάτησαν στον Αντίνο και τον Μίγια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των ημιτελικών – Πότε θα παίξουν Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Άρης!

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των ημιτελικών – Πότε θα παίξουν Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Άρης!

Οι μέρες και οι ώρες των αναμετρήσεων της φάσης των «8» του Κυπέλλου. Πότε θα γίνουν τα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός - Άρης.

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός μπάσκετ : Ο Αταμάν έχασε τα αποδυτήρια και τους παίκτες και προσπαθεί να σώσει την κατάσταση

Παναθηναϊκός μπάσκετ : Ο Αταμάν έχασε τα αποδυτήρια και τους παίκτες και προσπαθεί να σώσει την κατάσταση

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται ο Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό, με το κλίμα στα αποδυτήρια να είναι βαρύ και τον Τούρκο τεχνικό να παλεύει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των παικτών του.

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Eπιβεβαίωση Sportime στην Αργεντινή για Αντίνο! «Πάει Παναθηναϊκό»!

Eπιβεβαίωση Sportime στην Αργεντινή για Αντίνο! «Πάει Παναθηναϊκό»!

Στην Αργεντινή γράφουν ότι ο Σαντίνο Αντίνο ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα και Παναθηναϊκό!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O Σαντίνο Αντίνο επέλεξε…

O Σαντίνο Αντίνο επέλεξε…

Ο Σαντίνο Αντίνο συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και περνάει τον Ατλαντικό για λογαριασμό του τριφυλλιού.  

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League: Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Super League: Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Αλαφούζος χτυπά τον Μίγια που ήθελε ο Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Αλαφούζος χτυπά τον Μίγια που ήθελε ο Μεντιλίμπαρ

Ο Παναθηναϊκός παλεύει για τον Λουίς Μίγια ως βασικό 8άρι, σε μια δύσκολη υπόθεση λόγω συμβολαίου έως το 2027 αλλά με «όπλα» το συμβόλαιο και την Ευρώπη.

Ποδόσφαιρο