ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Θα πάρει το Ρίσκο μιας «Γενικευμένης Σύγκρουσης» ο Στρατηγός Ακάρ;

Ελληνοτουρκικά: Ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φλώρος έχει αφήσει να εννοηθεί οτι σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται ένα θερμό Επεισόδιο στη περιοχή της «ΝΑVΤΕΧ» να παραμείνει μόνο «Θερμό» και όχι σε γενικευμένη Σύγκρουση ! Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς σκέφτεται να κάνει η πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και της Κυβέρνησης (Αν έχει στρατηγικό σχέδιο απάντησης. Εκτιμούμε...
Ελληνοτουρκικά: Θα πάρει το Ρίσκο μιας «Γενικευμένης Σύγκρουσης» ο Στρατηγός Ακάρ;

Ελληνοτουρκικά: Ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φλώρος έχει αφήσει να εννοηθεί οτι σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται ένα θερμό Επεισόδιο στη περιοχή της «ΝΑVΤΕΧ» να παραμείνει μόνο «Θερμό» και όχι σε γενικευμένη Σύγκρουση !

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς σκέφτεται να κάνει η πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και της Κυβέρνησης (Αν έχει στρατηγικό σχέδιο απάντησης. Εκτιμούμε πως απλά το πάει βλέποντας και κανόνας). Αλλά ο Στρατηγός δεν πρόκειται να το καταπιεί και μάλιστα αμάσητο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ναύαρχος Φενέκος: «Που, πως και γιατί πρέπει να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια σήμερα κιόλας»

Ο Σχεδιασμός του Χάρτη Έρευνας και διάσωσης  δεν είναι τυχαίος ,ούτε η εξαγγελία είναι τυχαία, αλλά από ότι φαίνεται και όπως όλα δείχνουν οι Τούρκοι θέλουν να νομιμοποιήσουν μια ενδεχόμενη αντίδραση που θα προβούν όταν αποφασίσει η Ελλάδα να αντιδράσει!

Ο Χάρτης έρευνας Διάσωσης  έχει στόχο να δώσει στην Τουρκία το δικαίωμα να επέμβει αν η Ελλάδα αντιδράσει όταν δεν θα μπορεί να κάνει πίσω. Οι Θέσεις και οι Κινήσεις των Τουρκικών Γεωτρύπανων αυτό δείχνουν και δεν φαίνεται να αλλάζουν.

Οι Τουρκικές τράτες που φτάνουν στο Ηραίο της Σάμου χωρίς το Λιμενικό Σώμα -ακόμη και σήμερα  λόγω του νόμου του Σύριζα-  να μπορεί να συλλάβει το πλήρωμα και ούτε να κατασχέσει τα Σκάφη. Με την εξαγγελία του νέου Χάρτη Έρευνας και Διάσωσης θα τους δώσει και νομικό έρεισμα!

Απλά θα επεμβαίνουν «νόμιμα» πια τα Τουρκικά Πολεμικά και Σκάφη του Τούρκικου Λιμενικού & σε Ελληνικές Περιοχές !!

Όμως αν η Ελλάδα επιλέξει πάλι τρόπο της Ε.Ε να πάει δηλαδή να κλαφτεί στον Μισέλ την Μέρκελ και στον Μακρόν, το παιχνίδι έχει χαθεί πριν καν αρχίσει!

«Κανείς δεν πρόκειται να έρθει να σε βοηθήσει αν εσύ δεν έχεις σκοπό να Ματώσεις για το δίκιο σου».

Πηγή veteranos.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Θα πάρει το Ρίσκο μιας «Γενικευμένης Σύγκρουσης» ο Στρατηγός Ακάρ;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.