MEDIA

GNTM: Η ατάκα… όλο νόημα από τον Σκουλό στην Ίριδα

Μια απρόσμενη επίσκεψη είχαν τα εκκολαπτόμενα μοντέλα στο σπίτι του GNTM. Μαζί με τον Δημήτρη Σκουλό στο σπίτι πήγε καλεσμένος κι ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μίχας, που ξεκίνησε την καριέρα του από το μόντελινγκ. Όταν λοιπόν έφτασε η σειρά της Ίριδας, ο Δημήτρης Σκουλός ξεκίνησε τη συζήτηση για το makeover της και πολλοί σχολίασαν πως...
GNTM: Η ατάκα… όλο νόημα από τον Σκουλό στην Ίριδα

Μια απρόσμενη επίσκεψη είχαν τα εκκολαπτόμενα μοντέλα στο σπίτι του GNTM. Μαζί με τον Δημήτρη Σκουλό στο σπίτι πήγε καλεσμένος κι ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μίχας, που ξεκίνησε την καριέρα του από το μόντελινγκ.

Όταν λοιπόν έφτασε η σειρά της Ίριδας, ο Δημήτρης Σκουλός ξεκίνησε τη συζήτηση για το makeover της και πολλοί σχολίασαν πως μοιάζει με την κριτή του GNTM, Βίκυ Καγιά.

Ο γνωστός φωτογράφος λοιπόν…. προειδοποίησε την Ίριδα.

Δ.ΣΚ.: Σου έκαναν makeover και σε έκαναν… Βίκυ;

Ι.Π.: Ναι, βέβαια αν βαφτεί το μαλλί άλλη μία φορά θα είναι… Βίκυ πυρκαγιά και όχι Βίκυ Καγιά, αλλά δεν πειράζει.

Δ.ΣΚ.: Ελπίζω όμως να είσαι τόσο καλή σαν μοντέλο, σαν τη Βίκυ, και να μην γίνεις Βίκυ κακιά. Και να μην σε κρίνει κανείς.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «GNTM: Η ατάκα… όλο νόημα από τον Σκουλό στην Ίριδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.