ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Σχέδια κατάληψης ελληνικού νησιού από την Τουρκία

Τουρκία: Αποβατικά πλοία έκαναν σχέδια επί χάρτου για την κατάληψη ελληνικών νησιών. Από τις 22 έως τις 23 Οκτωβρίου, τουρκικά πολεμικά πλοία της Διοίκησης Αμφίβιων Επιχειρήσεων μαζί με αεροσκάφη της ίδιας Διεύθυνσης πραγματοποίησαν ασκήσεις στον κόλπο της Σμύρνης και στην περιοχή του Ακσάζ. ΗΠΑ: Στη μπούκα την Τουρκία – Μας βάζουν στους 5 Eyes με...
Τουρκία: Σχέδια κατάληψης ελληνικού νησιού από την Τουρκία

Τουρκία: Αποβατικά πλοία έκαναν σχέδια επί χάρτου για την κατάληψη ελληνικών νησιών.

Από τις 22 έως τις 23 Οκτωβρίου, τουρκικά πολεμικά πλοία της Διοίκησης Αμφίβιων Επιχειρήσεων μαζί με αεροσκάφη της ίδιας Διεύθυνσης πραγματοποίησαν ασκήσεις στον κόλπο της Σμύρνης και στην περιοχή του Ακσάζ.

ΗΠΑ: Στη μπούκα την Τουρκία – Μας βάζουν στους 5 Eyes με πλήρη πρόσβαση σε δορυφόρους;

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις παραμένουν σε υψηλή επιφυλακή για να ακυρώσουν οποιαδήποτε προσπάθεια προσβολής της εθνικής μας κυριαρχίας από τους Τούρκους, οι οποίοι ψάχνουν ευκαιρία να κάνουν την κίνησή τους, βλέποντας πως ο χρόνος που έχουν στην διάθεσή τους τελειώνει.

Θέλουν να δημιουργήσουν τετελεσμένα για να σύρουν την Ελλάδα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων από θέση ισχύος, όμως το αξιώμαχο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων έχει ακυρώσει κάθε σχέδιο που έχουν θέσει σε εφαρμογή.

Διαβάστε ακόμα

Ερντογάν: Βουτιά ρεκόρ για την τουρκική λίρα!

Oλυμπιακός – Champions League: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα στον όμιλό του

Η απόλυτη παράνοια: Τα 12 μίλια είναι «εθνικισμός» για τον Χρυσοχοΐδη, ενώ ο Ερντογάν πηγαίνει για… πικ-νικ στην Αμμόχωστο!

Όλες οι ειδήσεις από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Σχέδια κατάληψης ελληνικού νησιού από την Τουρκία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.