ΤΕΝΙΣ

Vienna Open: Έχασε από τον Ντιμιτρόφ και αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Erste Bank Open της Βιέννης, αφού γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά, καθώς γνώρισε την ήττα από τον εξαιρετικό Νο.20 στον κόσμο, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιτσιπάς για το ΟΧΙ: «Κρατάω τη σημαία ψηλά. Αγάπη...
Vienna Open: Έχασε από τον Ντιμιτρόφ και αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Erste Bank Open της Βιέννης, αφού γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά, καθώς γνώρισε την ήττα από τον εξαιρετικό Νο.20 στον κόσμο, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιτσιπάς για το ΟΧΙ: «Κρατάω τη σημαία ψηλά. Αγάπη για το Ελληνικό Έθνος» (vid)

Ο Έλληνας σταρ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και κατέκτησε το πρώτο σετ, όμως στη συνέχεια ο Βούλγαρος έκανε την ανατροπή και πήρε την πρόκριση με 1-2 (7-6/5, 4-6, 3-6).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στις 28 φετινές νίκες του σε 39 ματς, αφού στον προηγούμενο γύρο είχε επικρατήσει με 2-1 σετ του Γερμανό Γιάν Λέναρντ Στρουφ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Vienna Open: Έχασε από τον Ντιμιτρόφ και αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.