WORLD FOOTBALL

Μαραντόνα: Πάσχει από κατάθλιψη!

Πριν από λίγες ώρες, ο Ντιέγκο Άρμαντο Μαραντόνα διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με την ιατρική έκθεση να αναφέρει πως ο προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα είναι «συναισθηματικά άρρωστος», πάσχει κατάθλιψη και αναιμία. «Δεν είναι καλά ψυχολογικά και αυτό έχει επίπτωση στην κατάσταση της σωματικής του υγείας. Δεν είναι τόσο καλά όσο θα ήθελα και όσο...
Μαραντόνα: Πάσχει από κατάθλιψη!

Πριν από λίγες ώρες, ο Ντιέγκο Άρμαντο Μαραντόνα διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με την ιατρική έκθεση να αναφέρει πως ο προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα είναι «συναισθηματικά άρρωστος», πάσχει κατάθλιψη και αναιμία.

«Δεν είναι καλά ψυχολογικά και αυτό έχει επίπτωση στην κατάσταση της σωματικής του υγείας. Δεν είναι τόσο καλά όσο θα ήθελα και όσο καλά γνωρίζω ότι θα μπορούσε να είναι. Χρειάζεται βοήθεια και αυτή είναι η ώρα για να τον βοηθήσουμε» είπε στους δημοσιογράφους ο γιατρός του Μαραντόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός: Το κανάλι του αγώνα

Επιπλέον, έγινε σαφές πως η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και ότι δεν κινδυνεύει. Ο Αργεντινός θρύλος, που έγινε 60 ετών την Παρασκευή, ήταν στο γήπεδο της Χιμνάσια για τον αγώνα της ομάδας του, αλλά έφυγε μόλις ξεκίνησε ο αγώνας.

Ο δεύτερος προπονητής, Σεμπάστιαν Μέντεζ ανέλαβε την ομάδα, που νίκησε την Πατρονάτο με 3-0.

Πριν από την αναμέτρηση, ο Μαραντόνα έγινε δεκτός και τιμήθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου, Γκάμπιελ Πελεγκρίνο, πρόεδρο της Αργεντίνικης Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (AFA), τον Κλαούντιο Τάπια και τον πρόεδρο της λίγκας, Μαρσέλο Τινέλι.

Οι γιατροί του Μαραντόνα εξήγησαν πως τους τελευταίους μήνες εκτός από το ότι έχει ιστορικό καρδιολόγων, είναι υπερτασικός και έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατό του το 2019, ο παλαίμαχος σούπερ σταρ πάσχει και από αϋπνία.

«Λάμβανε μία αγχολυτική συνταγή εδώ και αρκετό καιρό. Είναι μια θεραπεία που συνεχίζουμε επειδή ορισμένα φάρμακα δεν μπορούν να κοπούν έτσι εύκολα. Το σώμα αναπτύσσει ανοχή και η απότομη απόσυρσή τους μπορεί να προκαλέσει προβλήματα», εξήγησε ο Λεοπόλδο Λούκε, ένας από τους γιατρούς του.

«Δουλεύουμε και την εξάρτισή του από το αλκοόλ. Ο Ντιέγκο είναι εντελώς καθαρός από κοκαΐνη, αλλά μερικές φορές κάνει υπερβολές με το αλκοόλ. Η καραντίνα και τα οικογενειακά προβλήματα είναι τρομερά προβλήματα γι ‘αυτόν», πρόσθεσε.

Τους τελευταίους μήνες, ο Μαραντόνα είχε χάσει βάρος και επέστρεψε στην άσκηση για να ανακάμψει από την επέμβαση στο δεξί γόνατό του.

Πηγή: noticiasporelmundo.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξέφυγε ο Αυγενάκης στη Βουλή: «Τι θέλετε να πείτε; Ότι κ@λ@βαράνε οι υπάλληλοι του υπουργείου;»

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» η Μαγνησία – Έκτακτο μήνυμα από το 112!

Βιέννη Τώρα: Βίντεο ΣΟΚ από την επίθεση στο κέντρο της Αυστρίας

Μαρτίνς για Φορτούνη: «Μας ενημέρωσε ότι ήταν τραυματίας»

Όλες οι ειδήσεις από το Sportime σήμερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαραντόνα: Πάσχει από κατάθλιψη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.