ΑΡΗΣ

Ρένια Λουιζίδου: «Έκανα και τον γιο μου Άρη – Βλέπουμε μαζί τα ματς!»

Η Ρένια Λουιζίδου αναφέρθηκε στην αγάπη της για τον Άρη, ενώ σχολίασε το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τους ημιτελικούς των Κυπέλλων.
Ρένια Λουιζίδου: «Έκανα και τον γιο μου Άρη – Βλέπουμε μαζί τα ματς!»

Η Ρένια Λουιζίδου είναι γνωστή οπαδός του Άρη και ποδοσφαιρόφιλη! Έχοντας μεγαλώσει κοντά στο γήπεδο Χαριλάου… κόλλησε το κιτρινόμαυρο μικρόβιο, το οποίο «μετέδωσε» και στον γιο της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η αγαπημένη ηθοποιός σε ραδιοφωνικό σταθμό μιλάει για τη σχέση της με τον Αρη και πώς αγάπησε την ομάδα των Κούη, Ζήνδρου και Φοιρού, αλλά και εκείνη της μπασκετικής «Αυτοκρατορίας».

Αναλυτικά όσα είπε η Ρένια Λουιζίδου στο «Yellow Radio 92,8»

Για το ότι βλέπει πολύ ποδόσφαιρο και σύχναζε στο γήπεδο του Άρη: «Μεγάλωσα στη περιοχή Χαριλάου, το σπίτι μου ήταν κοντά στο γήπεδο, ο μπαμπάς μου Αρειανός και με έπαιρνε στο γήπεδο όταν ήμουν μικρή. Και έτσι έγινα Άρης! Ήταν η ομάδα του Κούη, του Φοιρού, του Μπαλή, του Ζήνδρου. Τους θυμάμαι όλους. Είμαι ποδοσφαιρόφιλη, μου αρέσει πάρα πολύ το άθλημα, αν και τώρα δεν πάω στο γήπεδο».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Άρη: «Σε πολλούς φαίνεται κάπως αστείο που αν και γυναίκα βλέπω ποδόσφαιρο. Δεν παρακολουθώ πάρα πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα πλέον, συναισθηματικά απογοητεύεσαι με ότι γίνεται, ενώ στο εξωτερικό βλέπεις ωραία μπάλα. Αγρίεψαν τα πράγματα κάποια στιγμή στα γήπεδα,  εκτραχύνθηκε η κατάσταση, σταμάτησε ο μπαμπάς μου να πηγαίνει και εγώ μαζί του. Έμεινε η γκρίνια για τη διαιτησία. Και τώρα πάλι υπάρχει γκρίνια στον Άρη για τη διαιτησία, αλλά έχουμε δίκιο».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Από όσο είδα νομίζω αδικηθήκαμε. Κάποια στιγμή δεν αντέχεις από αυτά που βλέπεις, χάνεις το κέφι σου για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι πως δε συμβαίνουν αυτά και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

Για το πέναλτι στον Φετφατζίδη: «Το είδαν όλοι ότι τον πάτησε ο αντίπαλος».

Για το μπάσκετ του Άρη: «Είμαι πιο πολύ φαν του ποδοσφαίρου. Ωστόσο, η μεγάλη ομάδα του Άρη με Γκάλη, Γιαννάκη, Σούμποτιτς, Φιλίππου και τα άλλα παιδιά δε γινόταν να μην τραβήξει την προσοχή σου και αγαπήσαμε πολύ και το μπάσκετ. Μάθαμε το μπάσκετ εκείνη την εποχή. Ξεκίνησε από το Ευρωμπάσκετ του 1987 με την Εθνική να αποτελείται από τον μισό… Άρη. Εκείνα τα χρόνια πήγαινα πάρα πολύ στο Παλέ!».

Για την οικογένειά της και τις αθλητικές προτιμήσεις τους: «Και ο γιος μου ποδοσφαιρόφιλος είναι. Τον έκανα Άρη εννοείται και βλέπουμε μαζί ματς! Δεν έχει έρθει καθόλου στο Χαριλάου, αλλά θα πάει στο ΟΑΚΑ για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Θέλω, αλλά δεν ξέρω αν μπορέσω να πάω και εγώ. Ο άντρας μου βλέπει πιο πολύ μπάσκετ, είναι Ολυμπιακός αλλά στο σπίτι κερδίζει η… πλειοψηφία!».

Για το ποδόσφαιρο γενικά: «Εννοείται πως είδα Τσάμπιονς Λιγκ αυτή την βδομάδα. Ξεκίνησα να βλέπω Λίβερπουλ αλλά είδα την Ντόρτμουντ με τα κιτρινόμαυρα. Αυτά περιμένω πως και πως! Και το Euro, το Μουντιάλ. Έχει πλάκα το ποδόσφαιρο, είναι εκτόνωση».

Για το αν θα πάει στο γήπεδο του Άρη για να δει ένα ματς: «Τι ήταν να το πω ότι θα έρθω στο Χαριλάου! Το είπα για πλάκα, αλλά πολύ ευχαρίστως όταν ανέβω Θεσσαλονίκη να έρθω στο γήπεδο. Η καλύτερη μου να δω ματς από κοντά».

Για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ: «Δε θέλω να κάνω πρόβλεψη γιατί θα είναι συναισθηματική και θα είναι υπέρ του Άρη. Το δικαιούται ο Άρης γιατί έχει μια έντιμη ομάδα, προσπαθεί να παίξει τίμιο και ωραίο ποδόσφαιρο».

Για την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό της: «Δεν έχω social media για να δω μηνύματα από τον κόσμο του Άρη, όμως μου τα μετέφεραν φίλοι μου και τους ευχαριστώ όλους πολύ».

Για τα επαγγελματικά της: «Ολοκληρώσαμε πρόσφατα τις θεατρικές μας παραστάσεις “Tom in Greece” και “Children” και τώρα έχω ένα κενό για να ξεκουραστώ λίγο και θα ξαναρχίσω τα γυρίσματα στην τηλεόραση στο “Καφέ της Χαράς”».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διαιτησία - ΕΠΟ: Γι’  αυτό ο Λανουά έβαλε τέλος στα βίντεο με τις αναλύσεις των επίμαχων φάσεων από την ΚΕΔ

Γι’ αυτό ο Λανουά έβαλε τέλος στα βίντεο με τις αναλύσεις των επίμαχων φάσεων από την ΚΕΔ

H κεντρική επιτροπή διαιτησίας αποφάσισε να βάλει φρένο στην εβδομαδιαία ανάλυση των επίμαχων φάσεων της Super League από τον Στεφάν Λανουά...

Διαιτησία - ΕΠΟ
Ποδόσφαιρο: Ο Μπουγάτσας θα βάλει στρινγκ αν ο Άρης…

Ο Μπουγάτσας θα βάλει στρινγκ αν ο Άρης…

Δήλωση μεγάλη έκανε ο Μπουγάτσας. Σε περίπτωση που ο Άρης θα πετύχει έναν μεγάλο στόχο μέσα στη σεζόν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Σκέψεις να πάει δανεικός ο Γιαννιώτας!

Άρης: Σκέψεις να πάει δανεικός ο Γιαννιώτας!

Ορατό το σενάριο να παραχωρήσει δανεικό ο Άρης και τον Γιαννιώτα.

Ποδόσφαιρο
Media: Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Μπορεί στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά στα τηλεοπτικά ο Γιάννης Αλαφούζος κερδίζει τους αντιπάλους του

Media
Ποδόσφαιρο: MEGA : Έρχεται Άγιος Βασίλης στον Άρη…

MEGA : Έρχεται Άγιος Βασίλης στον Άρη…

Τι ανέφεραν στο ρεπορτάζ του MEGA για τον Άρη και τις μεταγραφές κατά τη διάρκειας της διακοπής του πρωταθλήματος…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης : Τελείωσε και η συζήτηση για τον Μανόλο Χιμένεθ…

Άρης : Τελείωσε και η συζήτηση για τον Μανόλο Χιμένεθ…

Εκτός από καλά Χριστούγεννα, ο Άρης βλέπει να τελειώνει και η συζήτηση για το θέμα του κόουτς Μανόλο Χιμένεθ…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιώργος Αθανασιάδης : Από το κράξιμο στον Άρη, στα δύο μηδενικά…

Γιώργος Αθανασιάδης : Από το κράξιμο στον Άρη, στα δύο μηδενικά…

Φοβερή η ανατροπή που έχει κάνει ο Γιώργος Αθανασιάδης στον Άρη, εξαιρετική παρουσία στα δύο τελευταία ματς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-1:  Με MVP τον Αθανασιάδη έφυγε νικητής από την Τρίπολη!

Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-1: Με MVP τον Αθανασιάδη έφυγε νικητής από την Τρίπολη!

Ο Άρης προηγήθηκε με αυτογκόλ του Ιβάνοφ, ο Αθανασιάδης κράτησε το 0-1 όσες φορές χρειάστηκε και οι κιτρινόμαυροι έφυγαν με το τρίποντο από την Τρίπολη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης – Άρης: Τον «θυμήθηκε» ο Χιμένεθ και τον ξεκινάει πάλι βασικό!

Αστέρας Τρίπολης – Άρης: Τον «θυμήθηκε» ο Χιμένεθ και τον ξεκινάει πάλι βασικό!

Δεν συνιστά είδηση οτι ο Άρης θα παραταχθεί και στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, με 11άδα ανάγκης, αφού οι απουσίες για τον Μανόλο Χιμένεθ αγγίζουν το διψήφιο νούμερο.

Ποδόσφαιρο