WORLD FOOTBALL

Σερβία-Σκωτία 1-1 (4-5 πέναλτι): Τη σόκαρε και έφυγε για Euro! (vid)

Έκανε την υπέρβαση η Σκωτία και πήρε τη νίκη μέσα στη Σερβία, κατακτώντας το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος...
Σερβία-Σκωτία 1-1 (4-5 πέναλτι): Τη σόκαρε και έφυγε για Euro! (vid)

Σερβία-Σκωτία 1-1 (4-5 πέναλτι): Μετά από 23 χρόνια η Σκωτία θα βρίσκεται και πάλι σε μεγάλη διοργάνωση!

Σερβία-Σκωτία 1-1 (4-5 πέναλτι): Οι σκωτσέζοι έκαναν την υπέρβαση και απέκλεισαν τη Σερβία μέσα στο σπίτι της, νικώντας στα πέναλτι! Έτσι μετά από 23 χρόνια, θα δώσει το «παρών» και πάλι σε Euro.

Εκεί όπου θα βρεθεί στον 4ο όμιλο μαζί με Αγγλία, Κροατία και Τσεχία.

Στο ματς ο Κρίστι στο 52′ έκανε το 0-1. Οι Σέρβοι ισοφάρισαν στο 90′ με τον Γιόβιτς και πήγε ο αγώνας στην παράταση. Εκεί δεν άλλαξε τίποτα και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Στη διαδικασία των πέναλτι για τους Σέρβους αστόχησε ο Μίτροβιτς, ενώ ΜακΛιν σκόραρε και έδωσε την πρόκριση στο Euro με το 5-4 στη… ρώσικη ρουλέτα!

Σερβία: Ραΐκοβιτς, Γκουντέλι, Μίτροβιτς (108′ Σπάγιτς), Μιλένκοβιτς, Λάζοβιτς, Μακσίμοβιτς (70′ Γιόβιτς), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (70′ Κατάι), Λούκιτς, Κόστιτς (59′ Μλαντένοβιτς), Τάντιτς, Μίτροβιτς.

Σκωτία: Μάρσαλ, Ρόμπερτσον, ΜακΤομινάι, Γκάλαχερ, Ο’Ντόνελ, Τιερνέι, ΜακΓκιν (83′ ΜακΛιν), Τζακ, ΜακΓκρέγκορ, Ντάικς (82′ ΜακΜπερν), Κρίστι (87′ Πάτερσον).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σερβία-Σκωτία 1-1 (4-5 πέναλτι): Τη σόκαρε και έφυγε για Euro! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.