ΠΑΟΚ

Γιαννούλης: Σε αντίθεση με άλλους δεν έκρυψε ότι έχει κορονοϊό

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι το δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟΚ
Γιαννούλης: Σε αντίθεση με άλλους δεν έκρυψε ότι έχει κορονοϊό

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποκάλυψε πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αποτελώντας το δεύτερο κρούσμα στον ΠΑΟΚ. 

Μάγκας Γιαννούλης, παραδέχθηκε πως αυτός είναι το δεύτερο κρούσμα στον ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με άλλους που δεν θέλουν να το γνωστοποιήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντέλιας: Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε με το παιδί – θαύμα!

Με ένα μήνυμά του στα Social Media, λίγο μετά την γνωστοποίηση πως βρέθηκε θετικό τεστ στον Δικέφαλο, ο Δημήτρης Γιαννούλης έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα.

«Για την οικονομία της κουβέντας ας παραδεχθούμε απλά ότι ο Νοέμβριος δεν είναι ο μήνας μου! Μετά τον τραυματισμό μου, ήρθε η ώρα να προστεθώ και εγώ στη λίστα των ανθρώπων που έχουν covid. Δίχως συμπτώματα αλλά και πάλι το επόμενο διάστημα το πρόγραμμα αναγκαστικά έχει σπίτι, ατομική αποθεραπεία, διάβασμα και ξεκούραση. Να προσέχετε τους εαυτούς σας, τους γύρω σας και όσους έχουν πραγματικά ανάγκη», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΠΑΟΚ Γιαννούλης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιαννούλης: Σε αντίθεση με άλλους δεν έκρυψε ότι έχει κορονοϊό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.