ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Αγιούμπ: Ένα like με νόημα

Ο Γιασίν Αγιούμπ, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να δικαιολογήσει το παχυλό του συμβόλαιο.
Αγιούμπ: Ένα like με νόημα

Ο Γιασίν Αγιούμπ, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να δικαιολογήσει το παχυλό του συμβόλαιο.

Μάλιστα, εξελίξεις αναμένονται σύντομα, αφού η χρονιά οδεύει προς το τέλος της.

Ο Πιέρ Ντρεοσί αναζητεί ήδη ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος ως γνωστόν για να αποχωρήσει θα πρέπει να λάβει δυνατή αποζημίωση.

Την Τετάρτη ο Ολλανδομαροκινός χαφ ανάρτησε μια φωτογραφία από προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης», την οποία συνόδευσε με τη λεζάντα: «Να θέτεις στόχους, να προσεύχεσαι, να εργάζεσαι σκληρά».

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι αράδες δεν υπήρχε ούτε ένας συμπαίκτης του που να έκανε like ή να σχολίασε το post, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αυτός που έσπευσε να δηλώσει… παρών στην ανάρτηση ήταν ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, δηλαδή ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στον Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yassin Ayoub (@yassinayoub6)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Πέντε νίκες σε επτά ματς και… Τούμπα όλα

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγιούμπ: Ένα like με νόημα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.