ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ Φιλοθέης – Γιοβάρθης: Βάλαμε πλάτη για να μην διαλυθεί η ομάδα!

Ο γ.γ της ΑΟ Φιλοθέης, Κώστας Γιοβάρθη, μιλάει για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να σωθεί η ομάδα
ΑΟ Φιλοθέης – Γιοβάρθης: Βάλαμε πλάτη για να μην διαλυθεί η ομάδα!

Μπρος στο δίλημμα και λίγο πριν η ομάδα φτάσει στο γκρεμό και… διαλυθεί, η παρέμβαση των Απόστολου Τσαμπά και Κώστα Γιοβάρθη, ήταν καθοριστική.

Οι δυο προαναφερόμενοι έβαλαν πλάτη και φυσικά τη μεγάλη τους αγάπη για τον τόπο τους, αλλά και την ομάδα, της οποίας και οι δυο φόρεσαν τη φανέλα, όλα πήγαν κατ’ ευχήν.

Μέσα στα δυο χρόνια που έχουν αναλάβει τα διοικητικά ηνία, ο ΑΟ Φιλοθέης, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Έτσι με πρόεδρο τον Απόστολο Τσαμπά, γενικό γραμματέα τον Κώστα Γιοβάρθη, αλλά και μέλη πρώην ποδοσφαιριστές, η Φιλοθέη, παραμένει ζωντανή και όχι μόνον. Αλλά η δεύτερη θέση που κατέχει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Άρτας, δείχνει του λόγου το αληθές.

Για την ομάδα, την πορεία αλλά και την παρούσα κατάσταση μιλά ο γ,γ, του συλλόγου (Γιοβάρθης), όπου μεταξύ άλλων είπε:

«Παραλάβαμε μια ομάδα που λίγο έλλειψε να εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη του Νομού μας. Μετά την αποχώρηση του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου, δεν υπήρχε διάδοχη κατάσταση.

Μπρος λοιπόν σ’ αυτή την απειλή, και με δεδομένο πως δεν υπήρχε όρεξη από κανέναν να βάλει πλάτη, πήραμε την πρωτοβουλία παλιοί παίκτες της ομάδος, να την πάρουμε και όλοι μαζί από κοινού να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα. Το ότι από την πρώτη στιγμή όλοι αποδεχθήκαμε τους ρόλους μας και ο καθένας έκανε αυτό που έπρεπε, μας οδήγησε ώστε φέτος η ομάδα, πολύ γρήγορα να βρει το δρόμο της και όχι μόνον.

Αλλά η διακοπή του πρωταθλήματος, μας βρήκε στη 2η θέση της βαθμολογίας! Όσον αφορά την αναστολή των αγώνων, πιστεύω πως καλώς έγινε, διότι προέχει η υγεία όλων και κυρίως δεν θα έπρεπε να γίνουμε αιτία διασποράς. Άλλωστε υπάρχει χρόνος να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Και αν εν τέλει όλα πάνε καλά και δοθεί η εκκίνηση και πάλι, είμαστε έτοιμοι, να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε και να το φτάσουμε μέχρι το τέλος. Στόχος μας είναι η πρώτη 5άδα και πιστεύω έτσι όπως βλέπω την ομάδα, είναι κάτι που στο τέλος θα το πετύχουμε.

Κατά τα άλλα, όπως όλες οι ομάδες έτσι κι εμείς αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, ενώ τα λειτουργικά έξοδα της ομάδος, βγαίνουν ύστερα από ρεφενέ, που γίνεται μεταξύ όλων όσοι είμαστε στο διοικητικό συμβούλιο. Και ο λόγος είναι πως οι επιχειρηματίες της περιοχής, μας έχουν γυρίσει την πλάτη και δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον».

Κύπελλο Ελλάδας: Συνεχίζει και επίσημα στην Cosmote

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΟ Φιλοθέης – Γιοβάρθης: Βάλαμε πλάτη για να μην διαλυθεί η ομάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.