ΣΤΙΒΟΣ

Ανδρέας Πανταζής: Επιστρέφει στις προπονήσεις αρχές Ιανουαρίου!

Ο Ανδρέας Πανταζής, αναμένεται να βγάλει τον γύψο αυτήν την εβδομάδα και να επιστρέψει στις προπονήσεις το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Ο νεαρός  εξαιρετικά ταλαντούχος αθλητής του άλματος τριπλούν φαίνεται πως ξεπερνάει με γοργούς ρυθμούς τον σοκαριστικό τραυματισμό τον οποίο υπέστη  πριν λίγες εβδομάδες στις εγκαταστάσεις του ολυμπιακού σταδίου, όταν στην προσπάθεια άσκησης στα βάρη...
Ανδρέας Πανταζής: Επιστρέφει στις προπονήσεις αρχές Ιανουαρίου!

Ο Ανδρέας Πανταζής, αναμένεται να βγάλει τον γύψο αυτήν την εβδομάδα και να επιστρέψει στις προπονήσεις το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Ο νεαρός  εξαιρετικά ταλαντούχος αθλητής του άλματος τριπλούν φαίνεται πως ξεπερνάει με γοργούς ρυθμούς τον σοκαριστικό τραυματισμό τον οποίο υπέστη  πριν λίγες εβδομάδες στις εγκαταστάσεις του ολυμπιακού σταδίου, όταν στην προσπάθεια άσκησης στα βάρη έκοψε τον τρικέφαλο του χεριού του.

Μάλιστα, αν όλα κυλήσουν ομαλά ο Ανδρέας Πανταζής, θα βγάλει τον γύψο από το χέρι του αυτήν την βδομάδα και θα ξεκινήσει τις προπονήσεις του στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, όπως μας ενημέρωσε ο προπονητής του Δημήτρης Βασιλικός. Αρκετά νωρίτερα δηλαδή, από αυτό που περίμενε κανείς όταν άκουσε για πρώτη φορά τον σοβαρό τραυματισμό του Έλληνα πρωταθλητή.

Ο κύριος στόχος του Πανταζή για την φετινή χρονιά είναι η διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ηλικιακής κατηγορίας κάτω των 23ων ετών που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί  το διάστημα 8-11 Ιουλίου του 2021 στην πόλη Μπέργκεν της Νορβηγίας.

Να θυμίσουμε πως ο Πανταζής στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα Κ20 του Μπόρας το 2019 είχε καταφέρει να διακριθεί, μιας και το 16.08 που είχε κάνει τότε, του έδωσε την ευκαιρία να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Μια μεγάλη επιτυχία τόσο για τον ίδιο όσο και για την Ελλάδα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανδρέας Πανταζής: Επιστρέφει στις προπονήσεις αρχές Ιανουαρίου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.