ΤΕΝΙΣ

Θλίψη στο παγκόσμιο τένις – «Έφυγε» ο Μπομπ Μπρετ

«Έφυγε» από τη ζωή ο Μπομπ Μπρετ σκορπίζοντας στη θλίψη το παγκόσμιο τένις
Θλίψη στο παγκόσμιο τένις – «Έφυγε» ο Μπομπ Μπρετ

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Μπομπ Μπρετ σε ηλικία 67 ετών, σκορπίζοντας στη… θλίψη το παγκόσμιο τένις.

Ο Μπομπ Μπρετ, μία μεγάλη μορφή του παγκοσμίου τένις, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών, χάνοντας τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ήταν ο προπονητής που οδήγησε στο No.1 της παγκόσμιας κατάταξης τον Μπόρις Μπέκερ αλλά και στην κατάκτηση του Wimbledon και του US Open το 1989, δουλεύοντας για περισσότερα από 40 χρόνια ως προπονητής.

Παράλληλα δούλεψε, μεταξύ άλλων, και με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς, τον Γιόχαν Κρίεκ, τον Μάριο Άντσιτς, τον Αντρέι Μεντβέντεφ και τον Μάριν Τσίλιτς.

Γιώργος Παναγιωτόπουλος: Μίλησε στο Sportime για Σάκκαρη, Καραγιάννη και Σεΐτη!

Τσιτσιπάς: Στα 100 πιο όμορφα πρόσωπα του 2020!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θλίψη στο παγκόσμιο τένις – «Έφυγε» ο Μπομπ Μπρετ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.