ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο,τι τους φανεί για Σάμαρη!

Γράφει ένας την π@@@ρια του στο εξωτερικό και αμέσως, να το πάρουμε και να το σερβίρουμε έτσι, χωρίς κρίση και χωρίς παραμικρό ρεπορτάζ. Ναι, ισχύει πως το καλοκαίρι η Γαλατασαράι είχε ρωτήσει για τον Σάμαρη. Ως εκεί όμως! Όπως αναφέρει ο «Agent Greek», αφενός έφαγε άκυρο, γιατί ως γνωστό ο «Σαμ» δεν είχε, δεν έχει...
Ο,τι τους φανεί για Σάμαρη!

Γράφει ένας την π@@@ρια του στο εξωτερικό και αμέσως, να το πάρουμε και να το σερβίρουμε έτσι, χωρίς κρίση και χωρίς παραμικρό ρεπορτάζ. Ναι, ισχύει πως το καλοκαίρι η Γαλατασαράι είχε ρωτήσει για τον Σάμαρη.

Ως εκεί όμως! Όπως αναφέρει ο «Agent Greek», αφενός έφαγε άκυρο, γιατί ως γνωστό ο «Σαμ» δεν είχε, δεν έχει και δεν θα έχει καμία πρόθεση να φύγει από τη Λισαβόνα, ακόμη και αν περιοριστεί σε χρέη… φροντιστή!

Πόσο μάλλον από την στιγμή που «δέθηκε» με νέο συμβόλαιο ως το 2023 (με option για έναν ακόμη χρόνο) και ήδη προετοιμάζει το έδαφος για την μετά ποδοσφαίρου – πάντα στους Λουζιτανούς – επαγγελματική του σταδιοδρομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποδόσφαιρο: Η «στρογγυλή θεά» στην «έβδομη τέχνη»

Προσθέστε ότι η οικογένεια του περνάει ζάχαρη στη Λισαβόνα, τα παιδιά του έχουν εγκλιματιστεί απόλυτα στον εκεί τρόπο ζωής και τίποτα απολύτως δεν τον κουνάει από το «Ντα Λουζ».

Ούτε καν στα… καλά χρόνια, τα νεότερα της καριέρας του, όχι τώρα που ξέρει πως είναι εξασφαλισμένος εφ’ όρου ποδοσφαιρικής ζωής με τους «αετούς». Καραβιές λεφτά να του έστρωναν, δεν κούναγε.

Και όχι, μιας και είπα καραβιές, η Γαλατά εννοείται πως δεν του έδωσε 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο όπως γράφτηκε στην Πορτογαλία.

Δεν έχουν πλέον τέτοια πολυτέλεια τα «λιοντάρια» να προσφέρουν τόσο πλουσιοπάροχα συμβόλαια. Τα διπλά πάνω κάτω απ’ όσα παίρνει στην Μπενφίκα (1,5 εκατ. ευρώ) του προσφέρθηκαν. Αλλά νόημα δεν είχε. Ούτε και θα είχε ακόμη και αν του έδιναν 15. Ας το μεταφέρει κάποιος στους Πορτογάλους…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο,τι τους φανεί για Σάμαρη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.