ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Μήδεια: Σε συναγερμό η Πολιτική Προστασία – Έκτακτη σύσκεψη Χαρδαλιά – Χρυσοχοϊδη

Κακοκαιρία Μήδεια: Έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 17:00, στην Πολιτική Προστασία για τις ακραίες καιρικές συνθήκες, που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες.
Κακοκαιρία Μήδεια: Σε συναγερμό η Πολιτική Προστασία – Έκτακτη σύσκεψη Χαρδαλιά – Χρυσοχοϊδη

Κακοκαιρία Μήδεια: Έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 17:00, στην Πολιτική Προστασία για τις ακραίες καιρικές συνθήκες, που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες.

Το «παρών» θα δώσουν οι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Νίκος Χαρδαλιάς, ο Στέλιος Πέτσας και ο Θεόδωρος Λιβάνιος, για τον βέλτιστο συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων, ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει μεγάλο μέρος της χώρας κατά τις επόμενες ημέρες.

Κακοκαιρία Μήδεια: Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν, επίσης, ο γγ Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας, Θεοδόσιος Δημακογιάννης και ο Γενικός Διευθυντής Συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Φοίβος Θεοδώρου.

Επιπλέον, θα συμμετάσχουν ο γγ Υποδομών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γεώργιος Καραγιάννης, οι 13 περιφερειάρχες της χώρας, εκπρόσωποι από την Ελληνική Αστυνομία, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), καθώς και των παραχωρησιούχων διαχείρισης Εθνικού Οδικού Δικτύου και του ΔΕΔΔΗΕ.

Πολικές θερμοκρασίες φέρνει η «Μήδεια» – Ισχυρές βροχές και θυελλώδεις νοτιάδες την Πέμπτη
Οι ψυχρές αέριες μάζες που βρίσκονται στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη πλησιάζουν προς τη χώρα μας και από το Σάββατο 13/02 θα επηρεάσουν αρχικά τα βόρεια και στη συνέχεια τα υπόλοιπα τμήματα. Αποτέλεσμα της καθόδου των ψυχρών αερίων μαζών, σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, θα είναι να δημιουργηθεί η κακοκαιρία «Μήδεια», τα κυριότερα χαρακτηριστικά της οποίας θα είναι:

-Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες από το Σάββατο 13/02 σε ολόκληρη τη χώρα
-Επικράτηση των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών έως τουλάχιστον τα μέσα της επόμενης εβδομάδας
-Συνθήκες παγετού σε μεγάλο τμήμα της χώρας και ολικού παγετού στα κεντρικά και βόρεια
-Πυκνές χιονοπτώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο
-Επικράτηση θυελλωδών βοριάδων από την Κυριακή 14/02

Όμως πριν την έλευση της κακοκαιρία «Μήδεια», σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, σήμερα Πέμπτη αναμένονται βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο τμήμα της χώρας μας.

Τα φαινόμενα έως το μεσημέρι στα δυτικά και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα βορειοανατολικά, ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά και να συνοδεύονται από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα.

Τα εκτιμώμενα ύψη βροχής κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 11/02, καθώς επίσης και οι περιοχές όπου αναμένονται τα έντονα φαινόμενα, παρουσιάζονται στο Σχήμα 1.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Τέσσερα νησιά ενώνουν δυνάμεις για λύση στη στεγαστική κρίση

Τέσσερα νησιά ενώνουν δυνάμεις για λύση στη στεγαστική κρίση

Τα ακίνητα θα παραχωρούνται με συμβολικό ενοίκιο για τον διορισμό εκπαιδευτικών και γιατρών.

Κοινωνία
Sportime BET: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Κυψέλη – 2 συλλήψεις και κατάσχεση 21 υπολογιστών

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Κυψέλη – 2 συλλήψεις και κατάσχεση 21 υπολογιστών

Έφοδος σε λέσχη στην Κυψέλη όπου διεξαγόταν παράνομα τυχερά παίγνια απο΄άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Συνέλαβαν δύο άτομα για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Sportime BET
Ελευθέριος Ανδρώνης: Τα κόμπλεξ του Έντι Ράμα ξεχείλισαν: «Έλληνες δεν είστε απόγονοι του Πλάτωνα» – Η «νεκρική» σιγή της Αθήνας τον αποθράσυνε εντελώς

Τα κόμπλεξ του Έντι Ράμα ξεχείλισαν: «Έλληνες δεν είστε απόγονοι του Πλάτωνα» – Η «νεκρική» σιγή της Αθήνας τον αποθράσυνε εντελώς

«Ξεσαλώνει» ο Έντι Ράμα με την ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη αφού «όργωσε» ανενόχλητος για 2 χρόνια την Ελλάδα για εθνικιστικές φιέστες

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Eurostat: Η Ελλάδα ανάμεσα στις χειρότερες θέσεις σε όλους τους δείκτες φτώχειας

Eurostat: Η Ελλάδα ανάμεσα στις χειρότερες θέσεις σε όλους τους δείκτες φτώχειας

Η φτωχοποίηση των Ελλήνων «ξεχειλίζει» στη στατιστική γλώσσα της Eurostat - Ουραγός παντού η Ελλάδα επί διακυβερνήσεως Μητσοτάκη

Κοινωνία
Κοινωνία: Παλαμήδης, ο άριστος των Αχαιών

Παλαμήδης, ο άριστος των Αχαιών

Ο Παλαμήδης ήταν Έλληνας ήρωας του Τρωικού Πολέμου. Το όνομα του είναι σύνθετο, βγαίνει από τις λέξεις παλάμη + μήδομαι → «αυτός που με τα έργα των χεριών του (παλάμη) εκδηλώνει την ευφυΐα/τέχνη (μήδομαι)

Κοινωνία
Κοινωνία: Μεσοβέζικη συγγνώμη Ανεστίδη για την off camera χυδαιολογία κατά Μητσοτάκη: «Ζητάω συγγνώμη – Εξέφρασα αυτό που λένε όλοι οι Έλληνες»

Μεσοβέζικη συγγνώμη Ανεστίδη για την off camera χυδαιολογία κατά Μητσοτάκη: «Ζητάω συγγνώμη – Εξέφρασα αυτό που λένε όλοι οι Έλληνες»

«Ήταν μία έκφραση εκ παραδρομής - Την προσωπική επίθεση δεν την ξεκίνησα εγώ» είπε ο Κ. Ανεστίδης - Ανεπιθύμητος πλέον από το Μαξίμου ο αγροτοσυνδικαλιστής

Κοινωνία
Κοινωνία: Εργασιακή γαλέρα η Ελλάδα για όφελος του κράτους – Το 2025 εργαστήκαμε 177 ημέρες για φόρους και εισφορές!

Εργασιακή γαλέρα η Ελλάδα για όφελος του κράτους – Το 2025 εργαστήκαμε 177 ημέρες για φόρους και εισφορές!

Παραπάνω από το μισό χρόνο, δουλεύουμε για το κράτος - Ιδιαίτερα οι έμμεσοι φόροι προκαλούν μια μόνιμη «αφαίμαξη» για τα νοικοκυριά

Κοινωνία
Κοινωνία: Ντελίριο Άδωνι Γεωργιάδη: «Τα μπλόκα είναι αηδιαστικά και φασιστικά – Η ΝΔ είναι το κόμμα των αγροτών»

Ντελίριο Άδωνι Γεωργιάδη: «Τα μπλόκα είναι αηδιαστικά και φασιστικά – Η ΝΔ είναι το κόμμα των αγροτών»

Εξοντωτικά πρόστιμα και νομικές συνέπειες ζήτησε για τους αγρότες ο Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός έχει «μεγάλη υπομονή»

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση Real Polls: Προοπτική πρωτιάς Καρυστιανού παρά τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται – Το 27,6% θα στήριζε το κόμμα της

Δημοσκόπηση Real Polls: Προοπτική πρωτιάς Καρυστιανού παρά τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται – Το 27,6% θα στήριζε το κόμμα της

Οι δημοσκοπικές επιδόσεις Καρυστιανού τρομάζουν το Μαξίμου - Οι πολίτες αγνοούν την προπαγάνδα εναντίον της Μαρίας Καρυστιανού

Κοινωνία