ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα: Μάτωσε ξανά ο Κούμαν σε συνέντευξη Τύπου!

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν μάτωσε ξανά εν μέσω συνέντευξης Τύπου, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγα λεπτά.  Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ανησύχησε εκ νέου πριν κρίσιμου αγώνα με την Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Ο Κούμαν αναγκάστηκε να σταματήσει για λίγο τη συνέντευξης Τύπου, καθώς κατά τη διάρκειά της μάτωσε η μύτη του. Η...
Μπαρτσελόνα: Μάτωσε ξανά ο Κούμαν σε συνέντευξη Τύπου!

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν μάτωσε ξανά εν μέσω συνέντευξης Τύπου, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγα λεπτά. 

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ανησύχησε εκ νέου πριν κρίσιμου αγώνα με την Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Ο Κούμαν αναγκάστηκε να σταματήσει για λίγο τη συνέντευξης Τύπου, καθώς κατά τη διάρκειά της μάτωσε η μύτη του. Η σχετική αιμορραγία είχε κάνει την εμφάνισή της και τον περασμένο μήνα.

Η πρώτη φορά που σημειώθηκε το απρόοπτο γεγονός ήταν τον Ιανουάριο, πριν από τον αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Το σχετικό περιστατικό αποδίδεται κατά πολλούς σε καρδιολογικό πρόβλημα. Άλλοι θεωρούν πως οι αιμορραγίες οφείλονται στην πίεση που νιώθει ο προπονητής των Καταλανών.

Άλλωστε, τα ισπανικά μέσα έχουν βγάλει στη «σέντρα» τον Ολλανδό τεχνικό, «χρεώνοντάς» του τις κακές εμφανίσεις της ομάδας.

Ετοιμάζει πρόταση για τον Αγκουέρο!

Πολλές αλλαγές θα πρέπει να πραγματοποιήσει η Μπαρτσελόνα από τη νέα χρονιά, προκειμένου να επιστρέψει δυναμικά στη διεκδίκηση τίτλων εντός και εκτός συνόρων.

Για να το καταφέρει αυτό και παράλληλα να ασκήσει πίεση στον Λιονέλ Μέσι, η Μπάρτσα φαίνεται ότι έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο Αργεντινός, μένει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι έχει δηλώσει ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη, αφού θεωρεί ότι έχει ακόμα πράγματα να δώσει.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση του, αφού μπορεί να βοηθήσει και μέσα στο γήπεδο, αλλά και να κρατήσει τον Λιονέλ Μέσι στο Καμπ Νόου, αφού πρόκειται για ένα πολύ καλό του φίλο.

Περίμενε να δούμε πώς θα κινηθούν οι Καταλανοί και τις αλλαγές που θα κάνουν σε μία κατάσταση που έχει γίνει αρρωστημένη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Barcelona (@fcbarcelona)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαρτσελόνα: Μάτωσε ξανά ο Κούμαν σε συνέντευξη Τύπου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.