ΣΤΙΒΟΣ

Κώστας Κεντέρης: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Βούλα Τσιαμήτα τον στηρίζει για την επόμενη μέρα στον στίβο

Κώστας Κεντέρης: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Βούλα Τσιαμήτα, η οποία αγωνιζόταν στο άλμα εις μήκος και άλμα εις τριπλούν, συνυπογράφει.
Κώστας Κεντέρης: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Βούλα Τσιαμήτα τον στηρίζει για την επόμενη μέρα στον στίβο

Κώστας Κεντέρης: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Βούλα Τσιαμήτα, η οποία αγωνιζόταν στο άλμα εις μήκος και άλμα εις τριπλούν, συνυπογράφει με συναθλητές του Κεντέρη που στηρίζουν την επιστροφή του με την υποψηφιότητα στην παράταξη της Σοφίας Σακοράφα.

Η Βούλα Τσιαμήτα το 1998 βελτίωσε το προσωπικό της ρεκόρ στο άλμα εις τριπλούν κατά περίπου ένα μέτρο και έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια το 1999 με προσωπικό καλύτερο άλμα 15,07 μέτρων. Αυτό ήταν το εθνικό ρεκόρ μέχρι το 2004.

Το προσωπικό της καλύτερο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος είναι 6,93 μέτρα, που επιτεύχθηκε τον Αύγουστο του 1999 στην Πάτρα. Αυτό την τοποθετεί δεύτερη στη λίστα των κορυφαίων όλων των εποχών.

Η Τσιαμήτα αποχώρησε το 2004, λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στα 200μ. στο Σίδνεϊ, Κώστας Κεντέρης, ανακοίνωσε πως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την επόμενη μέρα του στίβου και θα είναι υποψήφιο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, με την ΑΚΑΣ που στοχεύει στην προεδρία με τη Σοφία Σακοράφα.

Οι συναθλητές του Κώστα Κεντέρη, σπουδαίες προσωπικότητες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο στίβο, με κοινή ανακοίνωσή τους στηρίζουν την υποψηφιότητά του.

«Σε μια περίοδο που οι καλές και ευχάριστες ειδήσεις για τον αθλητισμό είναι είδος υπό εξαφάνιση, το να μαθαίνουμε πως ο Κώστας Κεντέρης αποφάσισε να επιστρέψει στο στίβο και να εργαστεί για την επόμενη μέρα του αθλήματος μας γεμίζει χαρά και περηφάνια.
Στηρίζουμε την υποψηφιότητά του Κώστα ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου στον ΣΕΓΑΣ.  Ο δικός μας Κώστας, ο συναθλητής μας, ο δικός μας άνθρωπος, είμαστε βέβαιοι πως θα αποτελέσει τη φωνή μας σε όσα χρειάζεται ο στίβος του ’’αύριο’’».

Η  Βούλα Τσιαμήτα προσυπογράφει και αυτή την παραπάνω ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Κεντέρης: Τσάτουμας, Παπακώστας, Τσιαμήτα, Κοκκότης, Εφεντάκη στηρίζουν την υποψηφιότητά του στον ΣΕΓΑΣ

Κώστας Κεντέρης: Παπαντώνης, Πολυχρονίου, Φράγκος, Καϊδαντζή, Ρεντούμη στο πλευρό του για την επόμενη μέρα του στίβου!

Κώστας Κεντέρης: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Βούλα Τσιαμήτα τον στηρίζει για επόμενη μέρα στον στίβο

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
VIRAL: Ελατήριο εχεις στα πόδια; Το viral video που ανέβασε ο Μίλτος Τεντόγλου

Ελατήριο εχεις στα πόδια; Το viral video που ανέβασε ο Μίλτος Τεντόγλου

Το βίντεο από την προπόνηση του Μίλτου Τεντόγλου που έκανε τους πάντες να μιλούν για ελατήρια στα πόδια του

VIRAL
Media: Νίκος Χατζηνικολάου: Ο Εμμανουήλ Καραλής μιλά για τη ζωή, τα μετάλλια και τις στιγμές που λύγισε

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο Εμμανουήλ Καραλής μιλά για τη ζωή, τα μετάλλια και τις στιγμές που λύγισε

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται τον Εμμανουήλ Καραλή στο Ενώπιος Ενωπίω, την ερχόμενη Πέμπτη...

Media
Σπορ: Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Θρίαμβος του Παναγιώτη Καραΐσκου με χρόνο 2:20:10

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Θρίαμβος του Παναγιώτη Καραΐσκου με χρόνο 2:20:10

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος κατέκτησε τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με χρόνο 2:20:10

Σπορ
Σπορ: Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2025: 76.000 δρομείς, αναβαθμίσεις ΟΑΚΑ και… Τούμπα στο Καλλιμάρμαρο

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2025: 76.000 δρομείς, αναβαθμίσεις ΟΑΚΑ και… Τούμπα στο Καλλιμάρμαρο

Στην παρουσίαση του 42ου ΑΜΑ (8–9/11) ανακοινώθηκαν 76.000 συμμετοχές, έργα 125 εκατ. € στο ΟΑΚΑ, το Πανελλήνιο κλειστού ξανά στο ΣΕΦ και από το 2027 στην ανακαινισμένη Παιανία.

Σπορ
Στίβος: Η παρουσίαση του Hall of Fame, γιορτινό reunion του κόσμου του στίβου!

Η παρουσίαση του Hall of Fame, γιορτινό reunion του κόσμου του στίβου!

Σε reunion του στίβου εξελίχθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Μαμουζέλου, Hall of Fame...

Στίβος
Media:  Ο ΠΣΑΕ ΜΜΕ «τρέχει» στον μαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης

 Ο ΠΣΑΕ ΜΜΕ «τρέχει» στον μαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, στην Κωνσταντινούπολη διεξάγεται ο δρομικός αγώνας με την επωνυμία «Μαραθώνιος της Κωνσταντινούπολης» με διάρκεια «ζωής» 47 ετών!

Media
Σπορ: Στίβος: Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε κλοπή 1,5 εκατομμυρίου ευρώ

Στίβος: Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε κλοπή 1,5 εκατομμυρίου ευρώ

Στίβος: Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως βρήκε κλοπή 1,5 εκατομμυρίου ευρώ από τρία άτομα, εκ των οποίων οι δύο υπάλληλοί της

Σπορ
Σπορ: Το αθλητικό βιβλίο – σταθμός!

Το αθλητικό βιβλίο – σταθμός!

Ένα βιβλίο από τον Γιάννη Μαμουζέλο –τομή στην αθλητική ιστοριογραφία...

Σπορ
Σπορ: Αντίστροφη μέτρηση για τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ – Στις 8 και 9 Νοεμβρίου η διήμερη δρομική γιορτή με 73.000 συμμετοχές από όλη την υφήλιο

Αντίστροφη μέτρηση για τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ – Στις 8 και 9 Νοεμβρίου η διήμερη δρομική γιορτή με 73.000 συμμετοχές από όλη την υφήλιο

Λίγες μέρες έμειναν πριν από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα έχει για μία ακόμα φορά μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ!

Σπορ