MEDIA

MasterChef 5 trailer 26/3: Τα δάκρυα της Μαρίνας (vid)

MasterChef 5 trailer 26/3: Ο Παναγιώτης ανακάτεψε την τράπουλα και διαμόρφωσε νέες ομάδες στο ριάλιτι μαγειρικής. Η ομαδική ήταν... σκέτη καταστροφή για κάποιους
MasterChef 5 trailer 26/3: Τα δάκρυα της Μαρίνας (vid)

MasterChef 5 trailer 26/3: Ο Παναγιώτης ανακάτεψε την τράπουλα και διαμόρφωσε νέες ομάδες στο ριάλιτι μαγειρικής. Η ομαδική ήταν… σκέτη καταστροφή για κάποιους, με τον Σωτήρη Κοντιζά να δοκιμάζει το χειρότερο πιάτο όπως είπε. 

MasterChef 5 trailer 26/3: Ο Παναγιώτης διαμόρφωσε τις νέες ομάδες με τις δικές του ορέξεις και πλέον έχουμε την πράσινη ομάδα με Λία, Διονύση και Ανούς, την κίτρινη ομάδα με Νίκο, Τζιοβάνι και Μαργαρίτα, την κόκκινη ομάδα με Μαρία, Στέφανο και Ιωάννη και την μπλε ομάδα με Παύλο, Κωνσταντίνα και Μαρίνα.

Στη συνέχεια ο Τζαμαλής αποφάσισε να μοιράσει τα υλικά στις ομάδες δίνοντας στην μπλε ομάδα την κολοκύθα, στην κόκκινη ορτύκια, στην κίτρινη χταπόδι και στην πράσινη χοιρινά μάγουλα. Με αυτά τα υλικά έπρεπε να ετοιμάσουν από τρία ίδια πιάτα σε καθεμία από τις 4 κατηγορίες, ενώ είχαν στη διάθεσή τους δυο ώρες.

Την Παρασκευή οι ομάδες θα συζητήσουν τι πήγε καλά και τι όχι με τους κριτές και μια ομάδα θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει τη νίκη. Οι υπόλοιπες τρεις θα διαγωνιστούν ξανά για να γλιτώσουν τον τάκο.

Για πρώτη φορά θα δούμε την Μαρίνα και την Κωνσταντίνα να τσακώνονται μπροστά στους υπόλοιπους και η πρώτη θα λυγίσει και δεν θα έχει το σκληρό πρόσωπο- αλαζονικό που έχει συνήθως.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef 5 trailer 26/3: Τα δάκρυα της Μαρίνας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!