GOSSIP

Σάρον Στόουν: «Μου μεγάλωσαν το στήθος χωρίς να το ξέρω!»

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι ένας χειρουργός της μεγάλωσε το στήθος κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης χωρίς τη συγκατάθεσή της.
Σάρον Στόουν: «Μου μεγάλωσαν το στήθος χωρίς να το ξέρω!»

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι ένας χειρουργός της μεγάλωσε το στήθος κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Το 2001 η Σάρον Στόουν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η οποία απλώς προοριζόταν να είναι επανορθωτική μετά την αφαίρεση «γιγαντιαίων» καλοήθων όγκων.

Ωστόσο, όταν γύρισε συνειδητοποίησε ότι είχε ανέβει ένα νούμερο στα σουτιέν! Η 63χρονη πλέον διάσημη ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ο χειρουργός της είπε πως «σκέφτηκε ότι θα φαινόμουν καλύτερα με μεγαλύτερα και καλύτερα στήθη. «Είχε αλλάξει το σώμα μου χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή μου», τόνισε μεταξύ άλλων.

Να θυμίσουμε ότι η Σάρον Στόουν γεννήθηκε στο Meadville της Πεννσυλβάνια των ΗΠΑ και έγινε παγκοσμίως γνωστή από το ρόλο της Κάθριν Τράμελ στην ταινία Βασικό Ένστικτο (Basic Instinct, 1992).

Η διάσημη ηθοποιός μιλώντας στο νέο της βιβλίο «The Beauty of Living Twice» για τις άσχημες εμπειρίες στην καριέρα της, μεταξύ άλλων τα γυρίσματα στο «Βασικό Ένστικτο».

Όπως αποκαλύπτεται σε απόσπασμα που δημοσιεύει το Vanity Fair, η 63χρονη ηθοποιός ισχυρίζεται πως ένα μέλος της παραγωγής της συγκεκριμένης ταινίας τής είπε να βγάλει το εσώρουχό της στην διάσημη σκηνή όπου σταυρώνει τα πόδια της, δίνοντάς της την εντύπωση ότι δεν θα αποκαλυφτούν τα γεννητικά της όργανα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σάρον Στόουν: «Μου μεγάλωσαν το στήθος χωρίς να το ξέρω!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!