ΙΣΠΑΝΙΑ

Σιμεόνε: «Πρέπει να βελτιωθούμε, ξέρω τον τρόπο και δεν φοβάμαι τίποτα»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώρισε την ήττα από την Σεβίλλη και ο Ντιέγκο Σιμεόνε έδωσε το μήνυμα ανασύνταξης ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ρεάλ Μπέτις.
Σιμεόνε: «Πρέπει να βελτιωθούμε, ξέρω τον τρόπο και δεν φοβάμαι τίποτα»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώρισε την ήττα από την Σεβίλλη και ο Ντιέγκο Σιμεόνε έδωσε το μήνυμα ανασύνταξης ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ρεάλ Μπέτις.

Σιμεόνε: Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σεβίλλης καθώς ηττήθηκε στην Ανδαλουσία με 1-0, δίνοντας την ευκαιρία στην Ρεάλ Μαδρίτης να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής, ενώ απόψε η Μπαρτσελόνα, εάν νικήσει την Βαγιαδολίδ στη Βαρκελώνη, θα βρεθεί μόλις ένα βαθμό πίσω της (65).

Για το αποτέλεσμα αυτό αλλά και για την ανάγκη για βελτίωση μίλησεο προπονητής των Μαδριλένων, Ντιέγκο Σιμεόνε:

«Ηταν ένας δύσκολος αγώνας. Το ξέραμε και δεν κάναμε αυτό που είχαμε προετοιμάσει να κάνουμε. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε πολύ λίγο, βελτιώνοντας  το παιχνίδι της μετά από μισή ώρα. Ηταν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν είχαμε ευκαιρίες με τον Ερμόσο και τον Κορέα σε ένα παιχνίδι που άξιζε να κερδίσει η Σεβίλη», είπε ο Σιμεόνε.

«Το ότι έκανα μια αλλαγή μετά από 30 λεπτά, αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές μου ήταν λάθος. Ότι προσπαθούσαμε να κάνουμε δεν πέτυχε. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, προετοιμάζοντας μια αναμέτρηση σε ένα δύσκολο γήπεδο όπως της Μπέτις. Είμαι σίγουρος, ξέρω τον τρόπο και δεν φοβάμαι τίποτα», πρόσθεσε ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σιμεόνε: «Πρέπει να βελτιωθούμε, ξέρω τον τρόπο και δεν φοβάμαι τίποτα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.