STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός-Άρης: Με τη «γλώσσα» των αριθμών

Με δεδομένο ότι ο Άρης είναι 2ος και ο Παναθηναϊκός 5ος με διαφορά πέντε βαθμών το σημερινό ματς είναι πολύ σημαντικό.
Παναθηναϊκός-Άρης: Με τη «γλώσσα» των αριθμών

Παναθηναϊκός-Άρης: Με δεδομένο ότι ο Άρης είναι δεύτερος και ο Παναθηναϊκός πέμπτος με διαφορά πέντε βαθμών, η έκβαση του μεταξύ τους αγώνα στη Λεωφόρο είναι καθοριστική στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Παναθηναϊκός-Άρης: Αν ο Άρης καταφέρει να μην χάσει παίρνει σημαντικό προβάδισμα, αν ο Παναθηναϊκός νικήσει θα πλησιάσει με πολλές αξιώσεις.

Ο Παναθηναϊκός
Γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό και έπεσε πάλι στην πέμπτη θέση, συνεχίζοντας την προσπάθειά του. Είναι δύο βαθμούς πίσω από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε την τρίτη ήττα του στα τελευταία επτά παιχνίδια, αφού δεν είχε ήττα στα εννέα προηγούμενα, με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Έκανε δύο νίκες στα επτά τελευταία, και τις δύο με τον ΠΑΟΚ.

Από το Φεβρουάριο και μετά αντιμετωπίζει στην έδρα του μόνο ομάδες που είναι πάνω από αυτόν στη βαθμολογία! Νίκησε στα δύο τελευταία στην έδρα του, και τα δύο με τον ΠΑΟΚ. Είναι αήττητος στα 10 τελευταία, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο «Σπύρος Λούης».

Ο Άρης
Ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα του, χάνοντας την ευκαιρία να αποσπαστεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Παραμένει βέβαια στη θέση αυτή αλλά τρεις βαθμούς μπροστά από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Έκανε δύο ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια των Playoffs, αφού είχε τελειώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αήττητος σε έξι.

Μόνο στα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης, που έχασε, και τον ΠΑΟΚ, που έφερε ισοπαλία,  δεν κατάφερε να πετύχει νίκη, αν και προηγήθηκε. Στα άλλα 15 που βρέθηκε μπροστά στο σκορ τα κέρδισε.

Έχασε από τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα των Playoffs, μετά από μια εντυπωσιακή κανονική περίοδο εκτός έδρας. Κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία του να μην έχει χάσει στην κανονική περίοδο μιας σεζόν εκτός έδρας από ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ!

Κέρδισε επτά παιχνίδια εκτός έδρας, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ στην ιστορία του, μάλιστα τώρα σε 13 παιχνίδια.

Παναθηναϊκός-Άρης: Μεταξύ τους
Για πρώτη φορά από το 1961-62 στις συναντήσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, η κάθε ομάδα κέρδισε το εκτός έδρας παιχνίδι της. Στις 4 Οκτωβρίου 2020 ο Άρης πέρασε από το «Σπύρος Λούης», με αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Ντάνι Πογιάτος από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Στις 17 Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός νίκησε στη Θεσσαλονίκη.

Σε κανένα από τα επτά τελευταία δεν έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε στα τέσσερα που κέρδισε, ο Άρης στις δύο νίκες του, ενώ έχουν και ένα 0-0.

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα τον Οκτώβρη από το «Σπύρος Λούης», νικώντας μόλις για πέμπτη φορά τον Παναθηναϊκό σε 58 επισκέψεις του. Ωστόσο στη Λεωφόρο ο Άρης έχει να νικήσει τον Παναθηναϊκό από τις 13 Φεβρουαρίου 1982, 2-1 τότε (5’ πέναλτι Τσινός – 43’ κεφαλιά Μιχαλήτσος, 50’ φάουλ Κούης). Οι τρεις επόμενες νίκες, το 1985, το 2007 και το 2020, ήταν στο «Σπύρος Λούης».

Παναθηναϊκός-Άρης: Η ιστορία
Νίκες Παναθηναϊκού: 65
Ισοπαλίες: 27
Νίκες Άρη: 24

Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό

Νίκες Παναθηναϊκού: 43
Ισοπαλίες: 10
Νίκες Άρη: 5

Στην κανονική διάρκεια
04.10.2020: Παναθηναϊκός – Άρης 0-1
(25’ σουτ Μαντσίνι)
17.01.2021: Άρης – Παναθηναϊκός 0-1
(9’ σουτ Καμπετσής)

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ : Δικαιολόγησε τον ντόρο ο Σαλσέδο

ΟΦΗ : Δικαιολόγησε τον ντόρο ο Σαλσέδο

Από τους παίκτες του ΟΦΗ που αρέσουν πολύ και στους μεγάλους ο Έντι Σαλσέδο, το δικαιολόγησε κόντρα στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Το όνομα που δεν έχει βγει από την ατζέντα της!

ΑΕΚ: Το όνομα που δεν έχει βγει από την ατζέντα της!

Αν δεν στρώσει η κατάσταση με Γκρούγιτς και Ζοάο Μάριο, στην ΑΕΚ ξέρουν ήδη τον ποδοσφαιριστή που θα προσεγγίσουν το καλοκαίρι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: «Βρες ομάδα»!

Παναθηναϊκός: «Βρες ομάδα»!

Οι πράσινοι ζήτησαν από τον Ταμπόρδα να βρει ομάδα και να αποχωρήσει από το τριφύλλι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 0-2: Το καθάρισαν οι αλλαγές και οι… αποβολές!

Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 0-2: Το καθάρισαν οι αλλαγές και οι… αποβολές!

Οι αλλαγές του Παπαδόπουλου και οι αποβολές των Τιναλίνι (κυρίως) και του Γεωργιάδη έγραψαν την ιστορία στο Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ Νovibet: Τα οικονομικά «θέματα» και οι τάσεις φυγής 11άδατου!

ΑΕΛ Νovibet: Τα οικονομικά «θέματα» και οι τάσεις φυγής 11άδατου!

Οι οικονομικές εκκρεμότητες και η τάσεις φυγής του Σοφιάν Τσάκλα. Που δεν είναι ο μόνος που θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΛ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Τρέχει (όπως λένε στον Αλαφούζο), αλλά και που τρέχει δεν τους προλαβαίνει!

Παναθηναϊκός: Τρέχει (όπως λένε στον Αλαφούζο), αλλά και που τρέχει δεν τους προλαβαίνει!

Τάισον και Κωνσταντέλιας κατέρριψαν το αφήγημα πολλών… αισιόδοξων στον Παναθηναϊκό, ότι πλέον η ομάδα τρέχει!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Σκέψεις να πάει δανεικός ο Γιαννιώτας!

Άρης: Σκέψεις να πάει δανεικός ο Γιαννιώτας!

Ορατό το σενάριο να παραχωρήσει δανεικό ο Άρης και τον Γιαννιώτα.

Ποδόσφαιρο
Media: Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Μπορεί στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά στα τηλεοπτικά ο Γιάννης Αλαφούζος κερδίζει τους αντιπάλους του

Media
Ποδόσφαιρο: Αριστομένης Κουτσιαύτης : Υπάρχει επιθετικό φάουλ πριν το πέναλτι στον Μπιανκόν

Αριστομένης Κουτσιαύτης : Υπάρχει επιθετικό φάουλ πριν το πέναλτι στον Μπιανκόν

Κάτι που δεν παρατήρησαν αρκετοί σημείωσε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στο OPEN για τη φάση του Μπιανκόν

Ποδόσφαιρο