MEDIA

Survivor trailer 19/4: Ο Άλεξ αποκαλύπτει το σχέδιο εξόντωσης – «Τρώει» τον Τζέημς και ακολουθούν τρεις!

Survivor trailer 19/4: Ίντριγκα και μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το επεισόδιο της Δευτέρας από τον Άγιο Δομίνικο, όπως βλέπουμε στα πρώτα πλάνα.
Survivor trailer 19/4: Ο Άλεξ αποκαλύπτει το σχέδιο εξόντωσης – «Τρώει» τον Τζέημς και ακολουθούν τρεις!

Survivor trailer 19/4: Ίντριγκα και μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το επεισόδιο της Δευτέρας από τον Άγιο Δομίνικο, όπως βλέπουμε στα πρώτα πλάνα.

Survivor trailer 19/4: «Στο ατομικής ασυλίας να βγούμε μπροστά και εγώ και εσύ και την απάντηση να τη δώσει ο κόσμος», ακούγεται να λέει ο Αλέξης απευθυνόμενος στον Τζέημς.

«Αγχώθηκε, ίδρωσε, ήταν πολύ δυνατή η πρόταση του Άλεξ», σχολιάζει ο Τριαντάφυλλος για να πάει στη συνέχεια το πλάνο σε Τζέημς και Νίκο. «Εάν όμως έλεγα όχι, ο πόλεμος θα συνεχιστεί», είπε ο Τζέημς στον φίλο μου.

Και τότε αποκαλύπτεται το σχέδιο εξόντωσης των αντιπάλων, που ετοιμάζει ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος λέει:

«Εάν το όνειρό μου γίνει πραγματικότητα και τελικά ο Τζέημς αποχωρήσει από το παιχνίδι, τότε μένει πίσω ένας Νίκος. Ένας Νίκος, ο οποίος χωρίς το μυαλό, που λέγεται Τζέημς πολύ φοβάμαι ότι η κατάστασή του θα είναι δύσκολη. Έτσι, λοιπόν έχουμε με τη σειρά Νίκο, Κόρο και Ηλία. Που δεν ξεχνώ!»

Οι ατάκες του είναι χαρακτηριστικές του τι πρόκειται να ακολουθήσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τα νούμερα στην τηλεθέαση σίγουρα θα παραμείνουν πολύ ψηλά με τέτοιες καταστάσεις.

Το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας απόψε αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς όπως βλέπουμε στα πρώτα πλάνα θα είναι πολύ ιδιαίτερος και εξαιρετικά απαιτητικός με υδάτινο στοιχείο, αναρρίχηση και στόχο. Μία είδηση, που βγαίνει σίγουρα είναι πως ο Τριαντάφυλλος αγωνίζεται κανονικά και οι fans του περιμένουν με αγωνία να δουν την απόδοσή του.

Όσο για το ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία; Διαβάσατε την πρώτη εκτίμησή μας, έρχεται και το οριστικό Suvivor spoiler.

Μέχρι τότε δείτε το Survivor trailer:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor trailer 19/4: Ο Άλεξ αποκαλύπτει το σχέδιο εξόντωσης – «Τρώει» τον Τζέημς και ακολουθούν τρεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!