SUPER LEAGUE 2

Λεουτσάκος: «Αυστηροποίηση των πρωτοκόλλων, σίγουροι ότι ο κ. Χαρδαλιάς θα επανεξετάσει την εισήγηση του για διακοπή»

Την πεποίθηση του πως ο Νίκος Χαρδαλιάς θα αλλάξει την εισήγηση του για διακοπή της Football League εξέφρασε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.
Λεουτσάκος: «Αυστηροποίηση των πρωτοκόλλων, σίγουροι ότι ο κ. Χαρδαλιάς θα επανεξετάσει την εισήγηση του για διακοπή»

Την πεποίθηση του πως ο Νίκος Χαρδαλιάς θα αλλάξει την εισήγηση του για διακοπή της Football League εξέφρασε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Λεουτσάκος: Σοκ προκάλεσε η εισήγηση που έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς, για την διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 2, δύο μόλις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Για αυτόν τον λόγο, έκτακτο Δ.Σ. για σήμερα (10/5) στις 15:00 ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Superleague 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος για να αποφασιστούν κυρώσεις σε όσους παραβιάζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καλώντας τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας να ανακαλέσει την πρόθεσή του για διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η δήλωσή του: 

Αντιλαμβανόμενοι την αγωνία και εύλογη ανησυχία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιά και των στελεχών της Γενικής Γραμματείας του για τα ζητήματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, με την καταστρατήγηση όρων μετακίνησης αποστολών ομάδας, προχωράμε σήμερα στις 15.00 σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League 2. Κύρια ζητήματα προς απόφαση είναι η θέσπιση συγκεκριμένων κυρώσεων σε όσους παραβαίνουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς και η αυστηροποίηση των κανόνων που συνοδεύουν τα πρωτόκολλα αυτά.

Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των ομάδων και με δεδομένη την βούληση μας για μη επανάληψη και καμία ανοχή σε φαινόμενα παραβατικότητας, είμαστε σίγουροι ότι ο κος Χαρδαλιάς θα επανεξετάσει την πρόθεση του, για την εισήγηση διακοπής του πρωταθλήματος . Αντιλαμβανόμαστε το άδικο της στοχοποίησης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για το ζήτημα που προέκυψε, αλλά θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τόσο τη ΓΓΠΠ όσο και την ΓΓΑ ότι αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά που δεν θα επαναληφθούν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεουτσάκος: «Αυστηροποίηση των πρωτοκόλλων, σίγουροι ότι ο κ. Χαρδαλιάς θα επανεξετάσει την εισήγηση του για διακοπή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.