MEDIA

Τσουκαλάς για το ντέρμπι στις γυναίκες: «Η Τσαρούχα με απέβαλε χωρίς να έχω κάνει… 5 φάουλ»

Με τον επεισοδιακό πρώτο τελικό Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, για την Α1 γυναικών στο μπάσκετ, ασχολήθηκε ο Τάκης Τσουκαλάς.
Τσουκαλάς για το ντέρμπι στις γυναίκες: «Η Τσαρούχα με απέβαλε χωρίς να έχω κάνει… 5 φάουλ»

Με τον επεισοδιακό πρώτο τελικό Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, για την Α1 γυναικών στο μπάσκετ, ασχολήθηκε ο Τάκης Τσουκαλάς.

Μέσα από την εκπομπή του «Άντε Γεια», ο Τάκης Τσουκαλάς αναφέρθηκε στο περιστατικό που είχε κατά τη διάρκεια του πρώτου τελικού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 72-70 στο μπάσκετ Γυναικών και έφερε την αποβολή του κατόπιν εισήγησης της Βάσως Τσαρούχα.

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού αφηγείται τα γεγονότα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, εξηγώντας πως πρώτη φορά αποβάλλεται χωρίς να έχει υποπέσει σε… 5 φάουλ!

Μάλιστα ο Τάκης Τσουκαλάς αναφέρθηκε στο περιστατικό με τη διαιτητή Βάσω Τσαρούχα η οποία τον απέβαλε άδικα όπως υποστήριξε ο ίδιος καθώς το όνομα του συμπεριλαμβανόταν στη λίστα που είχαν δώσει οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων».

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο με όσα είπε ο Τάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Super League 2: Αγωνία μέχρι το φινάλε! Τέσσερις ομάδες διεκδικούν άνοδο και μπαράζ! (vid)

Survivor 16/5 spoiler: Νέες εξελίξεις! Αλλάζουν οι κανόνες – Ασυλία τη νέα εβδομάδα!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσουκαλάς για το ντέρμπι στις γυναίκες: «Η Τσαρούχα με απέβαλε χωρίς να έχω κάνει… 5 φάουλ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.