STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα: Sportime, αποκλειστικό! Η έκθεση του παρατηρητή για το επεισόδιο στο ημίχρονο και οι… κατάρες του Κούγια!

ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα: Επιβαρυντική η έκθεση του παρατηρητή της Λίγκας για τον Αλέξη Κούγια. Επιβεβαιώνει το Sportime για το επεισόδιο στην ανάπαυλα.
ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα: Sportime, αποκλειστικό! Η έκθεση του παρατηρητή για το επεισόδιο στο ημίχρονο και οι… κατάρες του Κούγια!

ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα: Επιβαρυντική η έκθεση του παρατηρητή της Λίγκας για τον Αλέξη Κούγια. Επιβεβαιώνει το Sportime για το επεισόδιο στην ανάπαυλα!

Το Sportime αποκάλυψε την ένταση που προκλήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα, όταν ο Μπέρτος πλησίασε με άκρως φιλικές διαθέσεις τον Κάστρο για να λυθεί η παρεξήγηση.

Στη κουβέντα ενεπλάκησαν κι άλλοι άνθρωποι των δύο ομάδων, μεταξύ αυτών και ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος είχε φραστικό επεισόδιο τόσο με παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και μέλη της αποστολής των Ηπειρωτών.

Η έκθεση του παρατηρητή της διοργανώτριας, έρχεται να επιβεβαίωσει μέχρι κεραίας το σχετικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί «ο κ. Κούγιας απευθυνόμενος στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Κάργα, του είπε: “Πουλητάρι του Παναιτωλικού, να βγάλεις τον κα….νο”».

Σύμφωνα με την έκθεση πάντα, «O κ. Κούγιας απευθυνόμενος σε ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα, είπε: “Πουλητάρια, την άλλη εβδομάδα να δείτε τι θα πάθετε στην επιτροπή που Θα σας ρίξω”», αναφερόμενος στο θέμα που ο ίδιος έχει καταγγήλει στην Ε.Ε.Α. για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα το 2015.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα: Sportime, αποκλειστικό! Η έκθεση του παρατηρητή για το επεισόδιο στο ημίχρονο και οι… κατάρες του Κούγια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!