ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Η ώρα του μεγάλου τελικού

O Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (22/05, 21.00), στον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας.
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Η ώρα του μεγάλου τελικού

O Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (22/05, 21.00), στον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ, με 2-1, στην Τούμπα και με δύο νίκες επί της «Ένωσης», προκρίθηκε σε ένας ακόμη τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός με τον Άρη, έμειναν στο 1-1, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Έτσι οι «Ερυθρόλευκοι» θα είναι οι έτεροι φιναλίστ.

Οι δύο ομάδες έχουν πολλά χρόνια να αγωνιστούν σε τελικό. Aπό Το 2001, στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά», επικράτησε με 4-2. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τους τελευταίους τρεις τελικούς που πήρε μέρος με αντίπαλο την ΑΕΚ, μία φορά στον Βόλο και δύο στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη και η ομάδα του Πειραιά είναι η τροπαιούχος καθώς κέρδισε και αυτή την «Ένωση».

Ο Πάμπλο Γκαρσία είδε την ομάδα του να είναι έτοιμη χωρίς περαιτέρω προβλήματα εκτός από την απώλεια του Ίνγκι Ίνγκασον το θετικό κρούσμα κορονοϊού που εντοπίστηκε τις προηγούμενες ημέρες και τον Αντριάν Περέιραπου ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

O Ουρουγουανός τεχνικός σε ερώτηση για το που θα κριθεί ο τίτλος τόνισε: «Όλοι οι παράγοντες μπορούν να παίξουν ρόλο. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Γνωρίζουμε καλά τον αντίπαλο και μας γνωρίζει κι αυτός. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, όπως κάναμε μέχρι τώρα και πρέπει να το κάνουμε και αύριο».

Για τον Ολυμπιακό και πως τον περιμένει: «Γνωρίζουμε την αντίπαλη ομάδα. Ωστόσο το παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό, μιλάμε για έναν τελικό που μπορεί να κριθεί στα 90 λεπτά, αλλά μπορεί και να έχει παράταση ακόμα και πέναλτι…».

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την άλλη πήρε όλους τους παίκτες. Μοναδικός που έμεινε εκτός είναι ο Ουσεϊνού Μπα. Που εγχειρίστηκε στην μέση και ξεκίνησε αποθεραπείας. Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκη, Καραργύρη, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσο, Σεμέδο, Παπασταθόπουλο, Καλογερόπουλο, Παπαδόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Σουρλή, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα, Βρουσάι, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Το κανάλι του τελικού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Η ώρα του μεγάλου τελικού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.