ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η εβδομάδα του προπονητή

Να τελειώσει με το θέμα του προπονητή θέλει ο Παναθηναϊκός. Γι’ αυτό και οι επαφές με διάφορους βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σαββατοκύριακο κομβικό για το θέμα του προπονητή αναμενόταν να είναι αυτό και οι συζητήσεις έχουν κορυφωθεί. Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί άμεσα να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο και να μπορεί να τελειώσει εντός της εβδομάδας την...
Παναθηναϊκός: Η εβδομάδα του προπονητή

Να τελειώσει με το θέμα του προπονητή θέλει ο Παναθηναϊκός. Γι’ αυτό και οι επαφές με διάφορους βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σαββατοκύριακο κομβικό για το θέμα του προπονητή αναμενόταν να είναι αυτό και οι συζητήσεις έχουν κορυφωθεί. Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί άμεσα να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο και να μπορεί να τελειώσει εντός της εβδομάδας την υπόθεση του αντικαταστάτη του Λάζλο Μπόλονι.

Τις τελευταίες ώρες διαρρέεται πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα. Ο Σέρβος παραμένει μία περίπτωση με δυσκολίες. Ταυτόχρονα τρέχει μία ακόμη υπόθεση που δεν έχει βγει προς τα έξω, ενώ είναι και αρκετοί ακόμη εκείνοι που προτείνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το όνομα που βρέθηκε ψηλότερα από αυτό του Γιοβάνοβιτς

Δρακωτός: «Έχουμε έτοιμη πρόταση για την εξαγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός» (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Η εβδομάδα του προπονητή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.