ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: «Ο Μέντες παίρνει τον Μαρτίνς στην Μπορντό»

Οι Γάλλοι αποκαλύπτουν το ρόλο του Μέντες στην Μπορντό και πως επηρεάζεται ο Ολυμπιακός...
Ολυμπιακός: «Ο Μέντες παίρνει τον Μαρτίνς στην Μπορντό»

Τελείωσαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις που είχε ο Ολυμπιακός.

Πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε στάδιο προγραμματισμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τα σενάρια όλο και αυξάνονται, για μεταγραφές και όχι μόνο. Μέσα στα σενάρια είναι και το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει φτιάξει αρκετά το όνομά του μέσω των «ερυθρόλευκων» με τις επιτυχίες του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οπότε το όνομά του ακούγεται για ομάδες της Ευρώπης.

Οι Ρώσοι εδώ και δύο χρόνια έχουν ενδιαφερθεί έντονα για τον Πέδρο, αλλά δεν είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο θα ενδιέφερε τον ίδιο να συνεχίσει την καριέρα του. Αρκετές φορές σε δηλώσεις του έχει τονίσει ανοιχτά πως θα ήθελε να πάει στην Αγγλία και συγκεκριμένα την Premier League.

Τώρα οι Γάλλοι είναι αυτοί οι οποίοι ασχολήθηκαν με τον προπονητή του Ολυμπιακού…

Δημοσίευμα στη Γαλλία αναφέρει πως η Μπορντό αλλάζει χέρια και συγκεκριμένα πάει στο κινέζικο fund FOSUN. Έχουν καταθέσει οι Κινέζοι την πρότασή τους και όλα δείχνουν πως θα αποκτήσουν τις μετοχές της Μπορντό.

Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, δίπλα στους Κινέζους είναι ο γνωστός μάνατζερ Ζόρζε Μέντες! Ο οποίος έχει καλή άποψη για τον Πέδρο Μαρτίνς και οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως τον «σπρώχνει» στην Μπορντό!

Επίσημα δεν υπάρχει κάτι, από τη στιγμή άλλωστε που δεν έχει τελειώσει και το θέμα της πώλησης της Μπορντό. Είναι ένα σενάριο των Γάλλων, το οποίο ακόμη δεν έχει προχωρήσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Η οριστική απόφαση για τα μπακ…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: «Ο Μέντες παίρνει τον Μαρτίνς στην Μπορντό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.