ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Διαψεύδει τους Σέρβους για Πρίγιοβιτς

Στην Τούμπα διαψεύδουν ότι υπάρχει συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
ΠΑΟΚ: Διαψεύδει τους Σέρβους για Πρίγιοβιτς

Στην Τούμπα διαψεύδουν ότι υπάρχει συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Νωρίτερα, δημοσιεύματα από τη Σερβία έκαναν λόγο για ταξίδι του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να διαπραγματευτεί με τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι στις 31/5 είχαμε αναφέρει ότι και τότε στον δικέφαλο έλεγαν ότι θέλουν κάτι διαφορετικό στη θέση του φορ παρόλο που εκτιμούν ιδιαίτερα τον Πρίγιοβιτς.

Με την έλευση Ραζβάν Λουτσέσκου το όνομα του Σέρβου επανήλθε στην επικαιρότητα, με τον Ρουμάνο να μιλάει με τα καλύτερα για τον ικανότατο επιθετικό με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ όμως να διαψεύδουν τα δημοσιεύματα από τη Σερβία για άλλη μια φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΟΚ: Προχωράει του Ντεϊόλα!

Τσόλακ: Βρήκε ξανά δίχτυα με τη Μάλμε (vid)

Euro 2020 Ισπανία – Πολωνία: Ο Κοζλόφσκι μπήκε στο ματς και έγραψε ιστορία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Διαψεύδει τους Σέρβους για Πρίγιοβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.