ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη! Τι έψαχνε ο Δογιάκης – Η τραγική σύμπτωση με τον πιλότο!

Η σύνδεση των δύο σοκαριστικών περιστατικών έρχεται μέσα από το Pinterest. Τι συνέβη ακριβώς.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη! Τι έψαχνε ο Δογιάκης – Η τραγική σύμπτωση με τον πιλότο!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα η σύνδεση των δύο τραγικών περιστατικών. Υπάρχει όμως κάτι κοινό.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι τη δεδομένη στιγμή το πρόσωπο των ημερών, η συζήτηση που γίνεται σε κάθε ελληνικό σπίτι. Ο λόγος ασφαλώς δεν είναι άλλος από την ανθρωποκτονία της Κάρολαϊν και το «θέατρο» που έπαιζε όλο αυτό το διάστημα. Το ζητούμενο είναι και η… ουρά του φονικού. Αν υπάρχει αυτή.

Το Sportime έφερε στο φως κάτι ανατριχιαστικό σε ότι έχει να κάνει με το τι έψαχνε λίγο πριν το φονικό, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Είχε να κάνει με τις αναζητήσεις του στο διαδίκτυο και στα social media.

Κάτι παρόμοιο φέρεται να έκανε και ο Σταύρος Δογιάκης. Είχε αποθηκεύσει στο φάκελο «εστιατόριο» κάποιες φωτογραφίες για το νέο του μαγαζί που ήθελε να ανοίξει. Τραγική σύμπτωση και ειρωνεία πως κανένας από τους δύο δεν πρόλαβε να υλοποιήσει τα σχέδιά του. Κι όλα αυτά τέσσερις μέρες πριν από τα όσα έψαχνε στο pinterest ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Δείτε τη φωτογραφία που είχε αποθηκεύσει στο φάκελο εστιατόριο.

Και ακόμα μία…

Σταύρος Δογιάκης; Αυτό έψαχνε λίγους μήνες πριν αυτοκτονήσει.
Ο 32χρονος πιλότος φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση, αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής. Ούτε η σύνδεση ανάμεσα στα δύο περιστατικά, για την ώρα. Πάντως στο συγκεκριμένο λογαριασμό στο Pinterest, ακολουθούσε μόνο ένα ακόμα πρόσωπο.

Τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τη δολοφονία του επιχειρηματία. Αναλυτικά το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ.

 

Διαβάστε επίσης

Αυτό έψαχνε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος λίγο πριν τη δολοφονία της Κάρολαϊν

Τα δάκρυα του Λευτέρη Πετρούνια μετά το εξαιρετικό του πρόγραμμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη! Τι έψαχνε ο Δογιάκης – Η τραγική σύμπτωση με τον πιλότο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!