MEDIA

Masterchef: Η… μυστική συνάντηση της νικήτριας Μαργαρίτας

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, θριαμβεύτρια του MasterChef 5, απολαμβάνει τις διακοπές της και... όχι μόνο.
Masterchef: Η… μυστική συνάντηση της νικήτριας Μαργαρίτας

Masterchef: Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, θριαμβεύτρια του MasterChef 5, απολαμβάνει τις διακοπές της και… όχι μόνο.

Masterchef: Πρώτα απ’ όλα, όμως, ας θυμηθούμε τι είχε δηλώσει πρόσφατα για το μέλλον της η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

«Δήλωσα πως θέλω να κάνουμε ένα ζαχαροπλαστείο. Δεν το είπα αυθόρμητα. Ενώ έγινα μαγείρισσα είχα πάντα αυτό το θέμα με τα γλυκά. Αυτό στο πολύ μέλλον.

Τώρα τα σχέδια τα τωρινά είναι να δουλέψω με έναν καλό σεφ. Να μάθω. Έχω να μάθω πάρα πολλά. Δεν είμαι έτοιμη να ανοίξω μαγαζί. Το έχουν καταλάβει όλοι, το καταλαβαίνω και εγώ πιο πολύ.

Το σημαντικότερο για μένα τώρα είναι να δουλέψω δίπλα σε έναν σεφ και να πάρω εμπειρίες. Μακάρι να μας επιτρέψουν να φύγουμε και στο εξωτερικό και να δούμε κάποια πράγματα».

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη ταξίδεψε στη Μύκονο, όπου μεταξύ άλλων επισκέφθηκε το εστιατόριο του σεφ Τζέιμς Άθερτον, προτού επιστρέψει στη Σκάλα Καλλονής.

Στον οικισμό της Λέσβου έμενε με τη μητέρα της, επομένως οι ντόπιοι δεν παρέλειψαν να τη συγχαρούν για την επιτυχία της στο ριάλιτι μαγειρικής.

Η νικήτρια του MasterChef επανήλθε στην Αθήνα και, μάλιστα, έκανε νυχτερινή έξοδο σε γνωστό ξενοδοχείο, ως καλεσμένη ενός διάσημου σεφ.

Εκεί δείπνησε με έναν ακόμη παίκτη του ριάλιτι, τον Παναγιώτη Τζαμαλή.

Να και τα… πειστήρια:

Μαργαρίτα

 

 

Διαβάστε επίσης:

MasterChef Μαργαρίτα: Με τζιν σορτσάκι στη Μύκονο

Καιρός: «Κόκκινο» Σάββατο από τον καύσωνα – Καμίνι όλη η Ελλάδα

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Alpha – MEGA – ΑΝΤ1: Όλες οι αλλαγές στα προγράμματα και η μάχη της prime time

Alpha – MEGA – ΑΝΤ1: Όλες οι αλλαγές στα προγράμματα και η μάχη της prime time

Σε φάση αναδιάταξης δυνάμεων μπαίνει το τηλεοπτικό τοπίο, με Alpha, MEGA και ΑΝΤ1 να προσαρμόζουν το πρόγραμμά τους και να ρίχνουν στη μάχη τα πιο δυνατά τους χαρτιά στη μάχη της prime time.

Media
Media: ΑΝΤ1: Πώς διαμορφώνει το πρόγραμμα με Grand Hotel, Ράδιο Αρβύλα και Αρναούτογλου

ΑΝΤ1: Πώς διαμορφώνει το πρόγραμμα με Grand Hotel, Ράδιο Αρβύλα και Αρναούτογλου

Με ξεκάθαρη στόχευση και χωρίς πειραματισμούς της τελευταίας στιγμής, ο ΑΝΤ1 διαμορφώνει το πρόγραμμά του ποντάροντας στα πιο ισχυρά του brands: Grand Hotel, Ράδιο Αρβύλα και Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Media
Media: Survivor 19/1 : Ποιος παίρνει την ασυλία; – Τι έδειξε το trailer

Survivor 19/1 : Ποιος παίρνει την ασυλία; – Τι έδειξε το trailer

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο Survivor τη 2η εβδομάδα του παιχνιδιού, τι μπορούμε να καταλάβουμε από το trailer του επεισοδίου.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor : Αυτό θα κάνει η παραγωγή με τον Gio

Survivor : Αυτό θα κάνει η παραγωγή με τον Gio

Δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Gio, τι σκοπεύει να κάνει η παραγωγή του Survivor για τον τραυματισμό του.

Media
Media: MEGA: Πώς διαμορφώνει την prime time με σειρές και χωρίς πανικό απέναντι σε Survivor και MasterChef

MEGA: Πώς διαμορφώνει την prime time με σειρές και χωρίς πανικό απέναντι σε Survivor και MasterChef

Τη δική του στρατηγική στη μάχη της prime time ακολουθεί το MEGA, επιλέγοντας να μην αλλάξει τακτική υπό πίεση, αλλά να απαντήσει στον ανταγωνισμό με το πιο σταθερό του όπλο: τις σειρές.

Media
Media: Alpha: Διπλό Σόι σου, πάσα από Μπαμπά σ’ αγαπώ και αλλαγές στην prime time

Alpha: Διπλό Σόι σου, πάσα από Μπαμπά σ’ αγαπώ και αλλαγές στην prime time

Σε ξεκάθαρη επίθεση στη μάχη της prime time περνά ο Alpha, ανακατεύοντας το πρόγραμμά του και κατεβάζοντας στη γραμμή πυρός τόσο το Σόι σου όσο και τη νέα σειρά Μπαμπά σ’ αγαπώ.

Media
Media: Η Μεγάλη Χίμαιρα: Ξεπέρασε τις 2,1 εκατ. θεάσεις στο ERTFLIX – Το επεισόδιο που αλλάζει τα πάντα

Η Μεγάλη Χίμαιρα: Ξεπέρασε τις 2,1 εκατ. θεάσεις στο ERTFLIX – Το επεισόδιο που αλλάζει τα πάντα

Η Μεγάλη Χίμαιρα εξελίσσεται σε απόλυτο τηλεοπτικό φαινόμενο, με τις θεάσεις στο ERTFLIX να ξεπερνούν τα 2.100.000 και τη σειρά να ετοιμάζεται για ένα επεισόδιο που ανατρέπει τη ζωή των ηρώων.

Media
Media: Survivor spoiler 18/1: Ποιοι έχουν προβάδισμα να κερδίσουν την ασυλία;

Survivor spoiler 18/1: Ποιοι έχουν προβάδισμα να κερδίσουν την ασυλία;

Μια εκτίμηση για το ποια ομάδα έχει προβάδισμα να κερδίσει την πρώτη ασυλία της 2ης εβδομάδας στο Survivor…

Media