MEDIA

Ελένη Μενεγάκη: Σιγά μην έλειπε αυτός από την εκπομπή του! Δείτε ποιον έκλεισε!

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα συνεχίσει στο Mega την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη: Σιγά μην έλειπε αυτός από την εκπομπή του! Δείτε ποιον έκλεισε!

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα συνεχίσει στο Mega την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, υπήρχε η φήμη, πως θα συνεργαστεί και πάλι με την Ελένη Μενεγάκη, στην νέα της εκπομπή στο Mega.

Πλέον αυτή η φήμη έγινε και πραγματικότητα, με τα λόγια που είπε η Ναταλία Γερμανού. Η τελευταία απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, σε ακόλουθο της αν θα συνεχίσει ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στην εκπομπή της ή θα… μετακομίσει δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Είναι το κορίτσι του αφού! 16 χρόνια…δεν τον αδικώ». Έτσι πλέον η Ναταλία θα χρειαστεί να βρει άτομο για να τον αντικαταστήσει. Μάλιστα δεν θα είναι και τόσο εύκολο καθώς ήταν υπεύθυνος, μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας στήλης για το σινεμά και έπαιρνε πολύ ενδιαφέρουσες όσο και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, για το συγκεκριμένο χώρο που… μαγνητίζει το ενδιαφέρον του κοινού.

Ο ίδιος όμως ο Κουτσογιαννόπουλος όσο και η νέα παρουσιάστρια του Mega δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα. Αυτό όμως συνηθίσει η τελευταία εδώ και πάρα πολλά χρόνια, για τις εκπομπές της.

Δηλαδή δεν γνωστοποιεί τα σχέδια της και φαίνεται πως είναι μέρος από την στρατηγική της για να φέρνει επιτυχίες, σε όποιο τηλεοπτικό σταθμό και να είναι. Στον ΑΝΤ1, στον Alpha και πλέον στο Mega.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αννίτα Πάνια – Νίκος Καρβέλας: Χαίρε βασίλειο του trash και της αποκτήνωσης της νεολαίας!

Ολυμπιακός: Τα δίνει όλα για τον θετικό Ρόνι Λόπες

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα συζητηθεί αν τελικά υπάρξουν μεικτοί χώροι στην εστίαση»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελένη Μενεγάκη: Σιγά μην έλειπε αυτός από την εκπομπή του! Δείτε ποιον έκλεισε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.