ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Φολέγανδρος: Ξυλοκοπήθηκε η Γαρυφαλλιά πριν τη δολοφονία – Τι θα επικαλεστεί ο 30χρονος

Διαβάστε για την έκθεση του ιατροδικαστή, αλλά και τι θα υποστηρίξει ο 30χρονος
Έγκλημα Φολέγανδρος: Ξυλοκοπήθηκε η Γαρυφαλλιά πριν τη δολοφονία – Τι θα επικαλεστεί ο 30χρονος

Την Τετάρτη (21/7) αναμένεται να προσκομίσει ο ιατροδικαστής την έκθεσή του στις Αρχές για το Έγκλημα στη Φολέγανδρο, ενώ φαίνεται πως θεωρεί δεδομένο ότι η Γαρυφαλλιά ξυλοκοπήθηκε λίγο πριν το θάνατό της.

Σημαντικό για την όλη υπόθεση θα είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή, ενώ ο 30χρονος 30χρονος ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσία για την απολογία του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο ξυλοδαρμός της Γαρυφαλλιάς θεωρείται βέβαιος από τον ιατροδικαστή, ο οποίος αναφέρει ότι το χτύπημα στο μάτι της κοπέλα προήλθε από γροθιά.

Ο ίδιος περιμένει να εξετάσει κάποιες φωτογραφίες από το σημείο προκειμένου να μπορεί να τεκμηριώσει αν οι υπόλοιπες κακώσεις στο σώμα της 26χρονης κοπέλας προήλθαν από την πτώση στα βράχια ή αν ο δράστης πρώτα την έριξε στα βράχια και στη συνέχεια την ξυλοκόπησε όντας πεσμένη εκεί.

Την ίδια στιγμή ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου, Γιάννης Βλάχος, αναφερόμενος στην επικοινωνία με τον πελάτη του δήλωσε πως για να υπάρξει ειλικρινής μετάνοια από την πλευρά του χρειάζεται να έχει πλήρη συνείδηση, κάτι που δεν συμβαίνει.

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Ψυχική νόσο θα επικαλεστεί ο 30χρονος

Μίλησε ακόμα για ψυχική νόσο που έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό και σημείωσε πως υπάρχουν τα απαραίτητα έγγραφα και διάγνωση από ειδικούς που την αποδεικνύει, την οποία και θα προσκομίσουν στις αρμόδιες αρχές.

Μένει να αποδειχθεί ότι όντως υπάρχουν αυτά τα έγγραφα και ποια είναι η διάγνωση των ειδικών.

Οι αστυνομικοί που μίλησαν με τον καθ΄ομολογίαν δράστη, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι «το μυαλό του είναι κλειδωμένο» και δεν έχει περιγράψει λεπτομέρειες για τη δολοφονία, ωστόσο εκτιμούν πως μόλις συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει θα ανακαλέσει τα πάντα στη μνήμη του.

Διαβάστε επίσης: ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ: Αυτές οι περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο την Τετάρτη 21 Ιουλίου

Ολυμπιακός-Νέφτσι: Τα μεγάλα ζητήματα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Μάρω Βαμβουνάκη: Χαμός στα social media για την ανάρτησή της με την οποία «δικαιολογεί» τη βία στις σχέσεις

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Σε αυτές τις γιορτές ας κάνουμε «γούρι» μας την ελεημοσύνη

Σε αυτές τις γιορτές ας κάνουμε «γούρι» μας την ελεημοσύνη

Αντί να κρεμάσουμε γούρια στην πόρτα να «κρεμάσουμε» την απροθυμία μας για πράξεις αγάπης - Η ελεημοσύνη είναι το μόνο «γούρι» που δεν σπάει ποτέ

Κοινωνία
Κοινωνία: «Σαφάρι» ελέγχων από την Τροχαία: 6.000 αλκοτέστ παραμονή Χριστουγέννων – Ένας πήγε αυτόφωρο

«Σαφάρι» ελέγχων από την Τροχαία: 6.000 αλκοτέστ παραμονή Χριστουγέννων – Ένας πήγε αυτόφωρο

Ένας από τους 87 οδηγούς που έπιασαν τα αλκοοτεστ, είχε πάνω από το όριο των 0,60 και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Κοινωνία
Κοινωνία: Βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο με εγκατάλειψη στο Πικέρμι

Βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο με εγκατάλειψη στο Πικέρμι

Η οικογένεια του νεαρού οδηγού μοτοσικλέτας κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις Αρχές.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέλη κυκλοφορίας: Εκπνέει η προθεσμία πληρωμής – Δεν εξετάζεται παράταση

Τέλη κυκλοφορίας: Εκπνέει η προθεσμία πληρωμής – Δεν εξετάζεται παράταση

Λήγει στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει σχεδιασμός για παράταση.

Κοινωνία
Κοινωνία: Σέρρες: Αγωνία για την εξαφάνιση του διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ποροΐων

Σέρρες: Αγωνία για την εξαφάνιση του διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ποροΐων

Silver Alert στις Σέρρες για την εξαφάνιση του 45χρονου Κωνσταντίνου Γκίνη, διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ποροΐων. Έκκληση για βοήθεια στον εντοπισμό του.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Χριστούγεννα: Το μόνο ατίμητο δώρο για όλους μας είναι η Γέννηση του Σωτήρα Χριστού

Χριστούγεννα: Το μόνο ατίμητο δώρο για όλους μας είναι η Γέννηση του Σωτήρα Χριστού

Χρυσό, λίβανο και σμύρνα Του προσφέραμε κι εκείνος μας ανταπέδωσε τη Βασιλεία των Ουρανών - Η Βηθλεέμ άνοιξε τη νέα Εδέμ

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Άδικος αποκλεισμός πολυτέκνων από το επίδομα παιδιού

Άδικος αποκλεισμός πολυτέκνων από το επίδομα παιδιού

Σοβαρό κοινωνικό ζήτημα που πλήττει ιδιαίτερα τις πολύτεκνες και υπερπολύτεκνες οικογένειες, άδικος αποκλεισμός τους από το επίδομα παιδιού (Α21).

Κοινωνία
Κοινωνία: Α21 επίδομα τέκνων: Κριτήρια του 2018 αφήνουν εκτός χιλιάδες οικογένειες

Α21 επίδομα τέκνων: Κριτήρια του 2018 αφήνουν εκτός χιλιάδες οικογένειες

Τα εισοδηματικά κριτήρια του Α21 παραμένουν αμετάβλητα από το 2018, μειώνοντας συνεχώς τους δικαιούχους και πλήττοντας ακόμη και υπερπολύτεκνες οικογένειες κάτω από το όριο φτώχειας.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Γαλάτσι: Street party στον Άγιο Ανδρέα – «Δεν είναι πρώτη φορά» είπε ο Δούκας και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα

Γαλάτσι: Street party στον Άγιο Ανδρέα – «Δεν είναι πρώτη φορά» είπε ο Δούκας και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα

Όταν βλέπουμε ανάρμοστες εκδηλώσεις να γίνονται ακόμα και εντός των ναών, περιμένουμε να τους σεβαστεί ο κάθε «άνιωθος» Δήμαρχος;

Ελευθέριος Ανδρώνης