NBA

Αντετοκούνμπο: Τα συγχαρητήρια σε Γιάννη και Θανάση

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι νέοι πρωταθλητές του NBA και οι ελληνικές ομάδες έσπευσαν να τους συγχαρούν μέσα από τα social media.
Αντετοκούνμπο: Τα συγχαρητήρια σε Γιάννη και Θανάση

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι νέοι πρωταθλητές του NBA και οι ελληνικές ομάδες έσπευσαν να τους συγχαρούν μέσα από τα social media.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σπουδαίος στη σειρά των τελικών του NBA και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στον θρίαμβο. Ο Θανάσης σε όλη τη διάρκεια της σεζόν βρισκόταν στο πλευρό του Γιάννη και με τον τρόπο του συνέβαλε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ συνεχάρησαν τα δύο αδέλφια που για ακόμη μια φορά έκαναν περήφανη την Ελλάδα.

Ακόμη και ο συνδυασμός «Δώσε Πάσα» με επικεφαλής των Βαγγέλη Λιόλιο εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

«Μοιάζει σαν ψέμα αλλά είναι αλήθεια! Δυο δικά μας παιδιά, στην κορυφή του ΝΒΑ! Μια εμφάνιση αντάξια MVP και το πρώτο δαχτυλίδι από τα πολλά που θα έρθουν για τον Greek Freak!

Γιάννη και Θανάση, Θανάση και Γιάννη, τα συγχαρητήρια δεν αρκούν για να εκφράσουν τον θαυμασμό μας για όσα πετύχατε φέτος με τους Milwaukee Bucks! Ο μαγικός κόσμος του ΝΒΑ υποκλίνεται στα παιδιά που ξεκίνησαν από τα Σεπόλια και κατέκτησαν την κορυφή του κόσμου!

Μα πάνω από όλα, σύσσωμο το ελληνικό μπάσκετ σας ευχαριστεί που δείχνετε στα νέα παιδιά τον μοναδικό δρόμο για την κατάκτηση της κορυφής.

Ταλέντο, σκληρή δουλειά, ομαδικότητα, πίστη και αυταπάρνηση.

Και στο τέλος όταν κόντρα σε όλες τις δυσκολίες και τις αναποδιές βρίσκεσαι στη κορυφή να μη βγάζεις έπαρση και εγωισμό αλλά να παραμένεις ήρεμος και ταπεινός για να διδάσκεις σε όλο το κόσμο τι σημαίνει Ελληνικό μεγαλείο, τι σημαίνει Ελληνική καρδιά και ψυχή.

Αυτά τα χαρακτηριστικά θα πρέπει αύριο να αποτελέσουν τη βάση της ελληνικής σχολής μπάσκετ. Η οικογένεια Αντετοκούνμπο, με τα 3 αδέρφια να έχουν κατακτήσει (…προς το παρόν) από έναν τίτλο του ΝΒΑ, είναι το μεγαλύτερο success story του ελληνικού μπάσκετ και του ελληνικού αναπτυξιακού αθλητισμού!

Πάνω σε αυτή σας την επιτυχία, πρέπει να χτίσουμε το μέλλον. Με τέτοια πρότυπα πρέπει να «μπολιάσουμε» τις επόμενες γενιές παικτών που θα φορέσουν τα γαλανόλευκα.

Στο μπάσκετ που οραματιζόμαστε, είστε σημείο αναφοράς.

Κάνατε όλους τους Έλληνες υπερήφανους.

Για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια»!

Και οι δημοσιεύσεις των ελληνικών ομάδων:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK B.C. (@aekbc)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντετοκούνμπο: Τα συγχαρητήρια σε Γιάννη και Θανάση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ