ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προχωρημένες επαφές με Τζιοβίνκο – Τον «ψήνει» ο Λουτσέσκου!

Έτοιμος να ενεργοποιήσει την μεταγραφική «βόμβα» του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο είναι ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές τόσο με την Αλ Χιλάλ όσο και με τη πλευρά του παίκτη. Τον «ψήνει» ο Λουτσέσκου!
ΠΑΟΚ: Προχωρημένες επαφές με Τζιοβίνκο – Τον «ψήνει» ο Λουτσέσκου!

Έτοιμος να ενεργοποιήσει την μεταγραφική «βόμβα» του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο είναι ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές τόσο με την Αλ Χιλάλ όσο και με τη πλευρά του παίκτη. Τον «ψήνει» ο Λουτσέσκου!

Ο  ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, πρώην παίκτη του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Αλ Χιλάλ, κάτι που σε περίπτωση που ολοκληρωθεί θα αποτελεί μια «βόμβα» από την πλευρά των ασπρόμαυρων στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές τόσο με την Αλ Χιλάλ όσο και με τη πλευρά του παίκτη, με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου να εκφράζουν την αισιοδοξία πως το deal με τον Ιταλό θα κλείσει παρότι δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση λόγω του υψηλού συμβολαίου με το οποίο αμείβεται ο παίκτης.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου γεγονός που κάνει τον ΠΑΟΚ να ψάχνει τη χρυσή τομή με την πρώην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου αναμένεται να παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο σε αυτή την μεταγραφική κίνηση καθώς διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Τζιοβίνκο από τότε που ήταν προπονητής του, με τον Λουτσέσκου να «ψήνει»  καθημερινά τον πρώην παίκτη της Γιουβέντους να μετακομίσει στη Τούμπα!

O Σεμπαστιάν Tζιοβίνκο αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Γιουβέντους, με τεράστια καριέρα στην μεγάλη κυρία της Serie A, αλλά και την Εθνική Ιταλίας.

Το 2018 πήρε μεταγραφή στην Αλ Χιλάλ έχοντας ως προπονητή τον Ράζβαν Λουτσέσκου, πανηγυρίζοντας μαζί της την κατάκτηση του Champions League Ασίας, καταγράφοντας συνολικά μέχρι τώρα 83 συμμετοχές με 16 γκολ και 19 ασίστ. Και φυσικά με τον Ρουμάνο στον πάγκο, ο Τζιοβίνκο είχε ξεκάθαρη άνοδο στα νούμερα του, ενδεικτικό της συνεργασίας των δύο ανδρών!

Διαβάστε επίσης:

Τζιοβίνκο: Το who is who της μεταγραφικής «βόμβας» που θέλει ο ΠΑΟΚ

Μιλγουόκι Μπακς: Οι πανηγυρισμοί έξω από το «Fiserv Forum» για τους πρωταθλητές! (vid)

Κορονοϊός: Τα αρνητικά test δεν αποτελούν ασφαλή μέθοδο για τη μη διασπορά του ιου!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Προχωρημένες επαφές με Τζιοβίνκο – Τον «ψήνει» ο Λουτσέσκου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.