MEDIA

Μαυρίδης: Έκανε πρόταση γάμου με σκηνικό… υπερπαραγωγή (vid)

Ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του με σκηνικό... υπερπαραγωγή και δύο εκπληκτικούς βοηθούς. 
Μαυρίδης: Έκανε πρόταση γάμου με σκηνικό… υπερπαραγωγή (vid)

Ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του με σκηνικό… υπερπαραγωγή και δύο εκπληκτικούς βοηθούς. 

Ο γνωστός tattoo artist, Γιώργος Μαυρίδης, ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός, αφού θα παντρευτεί την αγαπημένη του σύντροφο.

Ο παρουσιαστής έκανε μία ξεχωριστή έκπληξη στην αγαπημένη του Κρίστη Καθάργια που του έχει κλέψει την καρδιά, έχοντας φυσικά τη βοήθεια των δύο σκύλων του.

«Έχω οργανώσει κάτι πολύ καλό. Είναι εκεί και τις έχω δώσει τις κάμερες. Της έχω πει ότι είναι για κάτι γυρίσματα που ετοιμάζω», προϊδέασε ο tatoo artist.

Έχοντας στήσει όλες τις κάμερες να… κεντράρουν σε ένα σημείο, ο Γιώργος Μαυρίδης πήρε ένα μπαλάκι του τένις, έβαλε μέσα το δαχτυλίδι και το τύλιξε με κάτι περίεργο, πετώντας παράλληλα και άλλα μπαλάκια παρόμοια στην παραλία.

Η Μόλη έφερε το μπαλάκι και ο ίδιος έμεινε «έκπληκτος». Μόλις το άνοιξε, γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του και τη ζήτησε σε γάμο λαμβάνοντας την απάντηση «δε μιλάς σοβαρά».

«Φυσικά μιλάω σοβαρά, δηλαδή τώρα είπες ναι; Θέλεις να με παντρευτείς;» συνέχισε λέγοντας ο Γιώργος Μαυρίδης για να λάβει την απάντηση εκείνης «Δεν το συζητώ».

Ο κόσμος που βρισκόταν τυχαία εκεί καταχειροκρότησε το ζευγάρι, ενώ την παράσταση κλέβουν και τα δύο σκυλιά που φαίνεται να το χαίρονται ιδιαίτερα και με το δικό τους τρόπο.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά το χωρισμό της με τον Νικολαΐδη (pic)

MasterChef: Η στίχοι έκπληξη που έχει στα σουπλά του εστιατορίου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Survivor: Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει – Πήγε διακοπές με την αγαπημένη του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαυρίδης: Έκανε πρόταση γάμου με σκηνικό… υπερπαραγωγή (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.