ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Το μυστήριο με το εξαφανισμένο κινητο της Γαρυφαλλιάς

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της.
Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Το μυστήριο με το εξαφανισμένο κινητο της Γαρυφαλλιάς

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για το φρικτό έγκλημα στη Φολέγανδρο, όπου η 26χρονη Γαρυφαλλιά δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της.

Από τη δικογραφία που έχει συνταχθεί λείπει ένα σημαντικό στοιχείο και αυτό δεν είναι άλλο από την «εξαφάνιση» των δύο κινητών τηλεφώνων του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την ομολογία του 30χρονου, όλα ξεκίνησαν όταν η Γαρυφαλλιά δεν κοιτούσε το GPS στο κινητό της, με αποτέλεσμα να χάσουν τον δρόμο και να αρχίσει ο μοιραίος καβγάς. Οπως προκύπτει, λοιπόν, από τους ισχυρισμούς του δράστη, λίγα λεπτά πριν από την άγρια δολοφονία της, η Γαρυφαλλιά είχε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο.

Μάλιστα, στις ερωτήσεις των αστυνομικών για το πού βρίσκονται τα κινητά, ο 30χρονος απάντησε πως υπάρχουν κενά στη μνήμη του.

Βέβαια, η απουσία των συγκεκριμένων στοιχείων, εν προκειμένω των κινητών τηλεφώνων, «δένει» με μια αποκάλυψη που έκανε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, ο οποίος επεσήμανε πως διαθέτει στοιχεία για τη συνεχή παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του θύματος από τον δολοφόνο της, ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή να την εντοπίζει.

Άλλωστε, ο 30χρονος άνδρας είναι προγραμματιστής στο επάγγελμα και κατά συνέπεια είναι σε θέση να γνωρίζει πώς μπορεί να παρακολουθήσει ένα κινητό και να εντοπίσει την τοποθεσία του.

Αν η ΕΛ.ΑΣ. είχε στα χέρια της τα κινητά τηλέφωνα του θύματος και του θύτη, θα μπορούσε να διαπιστώσει αν πράγματι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος παρακολουθούσε το κινητό της 26χρονης φαρμακοποιού.

Την ίδια στιγμή, αναπάντητο παραμένει το ερώτημα για ποιο λόγο άλλαξαν τα σχέδιά τους και βρέθηκαν στη Φολέγανδρο, παρά το γεγονός πως ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να επισκεφθούν μαζί με φίλους τη Σέριφο.

Διαβάστε επίσης:

Ο δολοφόνος ήθελε να αποφύγει την ανάκριση – Ζήτησε να τον δει ψυχίατρος

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Πολύ άνετα στις «16» η Σάκκαρη!

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά το χωρισμό της με τον Νικολαΐδη (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Το μυστήριο με το εξαφανισμένο κινητο της Γαρυφαλλιάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.