ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος: Αποκατάσταση δήλωσης περί αποχώρησης από Γκρήγκοβιτς

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε στο πολιτικό του μέλλον
Λοβέρδος: Αποκατάσταση δήλωσης περί αποχώρησης από Γκρήγκοβιτς

Λοβέρδος: Την Τετάρτη (22/9) ο γνωστός πολιτικός παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Υπήρξε, μάλιστα, και μία δήλωση περί αποχώρησης που παρερμηνεύθηκε.

Καταρχάς θυμηθείτε, μεταξύ άλλων, τι είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος, στην εκπομπή για την οποία ενημερωθήκατε νωρίτερα από το Sportime.

«Το ΚΙΝΑΛ δεν πέτυχε. Εγώ πάλεψα από τις τάξεις του όσο μπορούσα όπως και όλοι και όλες αλλά μέχρι εκεί φτάσαμε. Το τρίτο κόμμα με 8,1 και με δημοσκοπικές 5, 6, 7 είναι χθες. Εάν οι πολίτες με επιλέξουν, στο χέρι τους είναι, θα υπάρξει ΠΑΣΟΚ. Θα μετονομαστεί με απόφαση του συνεδρίου που θα γίνει το Μάρτιο.

Η πρότασή μου θα είναι να είναι ΠΑΣΟΚ, να είναι ένα κόμμα που θα έχει σκέπη και γι’ αυτούς που δεν θέλουν να ενταχθούν σε εμάς μα είναι κοντά μας. Κινήσεις όπως αυτή που το απόγευμα παρουσιάζουμε τις θέσεις μας με το Νίκο Ανδρουλάκη και το Χάρη Καστανίδη.

Κινήσεις πολιτών. Το ΚΙΔΗΣΟ φυσικά του κ. Παπανδρέου. Αυτά όλα θα έχουμε ένα σχήμα που να τα καλύπτει. Το σύμβολό μας θα είναι ο ήλιος, το χρώμα μας θα είναι το πράσινο. Επιστροφή στον 21ο αιώνα με το ΠΑΣΟΚ».

Τότε ρωτήθηκε τι θα συμβεί αν δεν καταφέρει να υπερδιπλασιάσει τις δυνάμεις του κόμματος και έδωσε την εξής απάντηση: «Έχω πάρα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτό που θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες. Πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη. Δεν έχω κανένα μαράζι να τα κάνω αυτά.

Πιστεύω σε αυτά. Έχω πάθος γι’ αυτά. Αυτά που σας λέω δεν τα λέω επειδή τα σκέφτηκα, δεν είναι σχήματα λόγου. Είναι πεποιθήσεις. Είναι πίστη. Θα γίνει αυτό. Αν δεν τα καταφέρω δεν θα κάθομαι εγώ στην παράταξη να πιέζω την παράταξη. Θα αποχωρήσω. Αλλά θα το καταφέρω».

Αργότερα, η δημοσιογράφος Ελένη Γκρήγκοβιτς έσπευσε να αναρτήσει το εξής μήνυμα στο Facebook, προς αποκατάσταση: «Η αναφορά περί αποχώρησης δεν αφορούσε το ενδεχόμενο αν χάσει τις εκλογές αλλά σε περίπτωση που εκλεγεί και δεν καταφέρει τους στόχους του για τον υπερδιπλασιασμό των ποσοστών της παράταξης».

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πολιτική: Ο Ήρωας του Πόγραδετς, Σωτήριος Μουτούσης [1894 –20 Νοεμβρίου 1978]

Ο Ήρωας του Πόγραδετς, Σωτήριος Μουτούσης [1894 –20 Νοεμβρίου 1978]

Ο Σωτήριος Μουτούσης του Νικολάου γεννήθηκε στο χωριό Τραγανό της Αχαΐας στις 6 Φεβρουαρίου 1894.

Πολιτική
Media: Άρης Πορτοσάλτε : Δεν λέει να πέσει ο Μητσοτάκης ρε παιδιά…

Άρης Πορτοσάλτε : Δεν λέει να πέσει ο Μητσοτάκης ρε παιδιά…

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνεχίζει να είναι ο... Άρης Πορτοσάλτε.

Media
Πολιτική: Ο Φειδίας Παναγιώτου με στόχο την Κυπριακή Βουλή ανακοινώνει την Άμεση Δημοκρατία, το νέο του κόμμα

Ο Φειδίας Παναγιώτου με στόχο την Κυπριακή Βουλή ανακοινώνει την Άμεση Δημοκρατία, το νέο του κόμμα

Ο Φειδίας Παναγιώτου παραμένει ευρωβουλευτής και ανακοινώνει το κόμμα Άμεση Δημοκρατία με ψηφιακή συμμετοχή πολιτών για επιλογή υποψηφίων και θέσεις στη Βουλή.

Πολιτική
ExtraTime: Δεύτερη παραπομπή της Δημάρχου Αμφίκλειας – Ελάτειας στο Πειθαρχικό Συμβούλιο

Δεύτερη παραπομπή της Δημάρχου Αμφίκλειας – Ελάτειας στο Πειθαρχικό Συμβούλιο

Για δεύτερη φορά καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αιρετών η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή...

ExtraTime
Πολιτική: Αλέξης Τσίπρας: Πώς επιλέγει τα στελέχη του για το νέο κόμμα – Πότε θα παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας: Πώς επιλέγει τα στελέχη του για το νέο κόμμα – Πότε θα παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας κινείται με προσεκτικά βήματα στο σχέδιο δημιουργίας του νέου πολιτικού φορέα, επιλέγοντας τα στελέχη που θα τον πλαισιώσουν

Πολιτική
Πολιτική: Αλέξης Τσίπρας: Αυτά είναι τα πρώτα βαριά ονόματα στο νέο κόμμα – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Αλέξης Τσίπρας: Αυτά είναι τα πρώτα βαριά ονόματα στο νέο κόμμα – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει με νέο κόμμα και ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα. Δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι αν ξεπεράσει το 20%, μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στην πολιτική σκηνή.

Πολιτική
Ηλεκτρονική έκδοση: e-sportime (3/8) :  O Καραλής του 6.08! Η άλλη Ελλάδα, αυτή που δεν φωνάζει αλλά παλεύει

e-sportime (3/8) : O Καραλής του 6.08! Η άλλη Ελλάδα, αυτή που δεν φωνάζει αλλά παλεύει

Ο Εμμανουήλ Καραλής με το 6.08μ. δεν νίκησε μόνο τα κοντάρια – αλλά και την Ελλάδα της ρεμούλας, των σκανδάλων και του εύκολου. Γιατί υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα. Και μοιάζει με εκείνον.

Ηλεκτρονική έκδοση
Πολιτική: Πώς θα εκλέγεται δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή

Πώς θα εκλέγεται δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή

Καταργείται ο δεύτερος γύρος, καθιερώνεται η ηλεκτρονική ψήφος και αυστηροποιούνται τα κριτήρια για τους υποψηφίους

Πολιτική
Πολιτική: Αλέξης Τσίπρας: Πότε θα ανακοινώσει τελικά το νέο κόμμα

Αλέξης Τσίπρας: Πότε θα ανακοινώσει τελικά το νέο κόμμα

Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να έχει αποχωρήσει από την πολιτική σκηνλημ όμως το επιτελείο του λειτουργεί μεθοδικά, επεξεργαζόμενο κάθε πιθανή παρέμβαση, με φόντο τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα.

Πολιτική